Brit toplista: élen nyitott a Nioh 2

Most, hogy kicsit beindultak a játékmegjelenések, a brit eladási toplistán is akadnak érdekességek: a Nioh 2 például kapásból az élen kezdett, és ezt a pangó időszakot jellemzi, hogy még csak meg sem kellett erőltetnie magát.

A Team Ninja játéka volt a legkeresettebb dobozos játék az Egyesült Királyságban az elmúlt hét adatai szerint. Az elmúlt hetek (hónapok) pangását jellemzi, hogy a játék úgy hozta össze az első helyezést, hogy a nyitóhetén 63 százalékkal gyengébben teljesített, mint az első rész, aminek csak az ezüstérem jött össze anno.

A második a Mario Kart 8 Deluxe lett, amely a nyolcadik helyről ugrott előre (ez a Switch-készletek feltöltésével és elkapkodásával magyarázható), míg az új Pokémon-játék lecsúszott a harmadik helyre. Az Ori and the Will of the Wisps a tizenharmadik helyen nyitott, de mivel ez a játék inkább digitális formában keresett, ráadásul az Xbox Game Pass kínálatának is a tagja, ez nem feltétlenül rossz eredmény. A My Hero One's Justice 2 a tizenhatodik helyen kezdett.

  1. Nioh 2
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX
  4. Call of Duty: Modern Warfare
  5. FIFA 20
  6. Grand Theft Auto V
  7. The Division 2
  8. Luigi's Mansion 3
  9. Minecraft (Switch)
  10. Mario & Sonic a t the Olympic Games Tokyo 2020
10 komment - szólj hozzá!