Új VR-szemüvegen dolgozik a HP

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 24.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft és a Valve közreműködésével vágott bele a "következő generációs" VR-szemüvegének kifejlesztésébe a HP. A gyártó egyelőre nem árult el konkrétumokat az eszközzel kapcsolatban, az ígéreteknek viszont nem vagyunk híján.

A következő generációs VR-szemüvegét teaseli a HP, az eszközhöz egyelőre egy semmitmondó hivatalos weboldal és egy Steam-adatlap érhető el.

A gyártó egyelőre nem árult el konkrétumokat a Microsofttal és a Valve-val közösen fejlesztett kiegészítőről, állítása szerint azonban új minőségi standardot szeretne felállítani VR-fronton, és még "immerzívebb, kényelmesebb és kompatibilisebb élményt" ígér.

Az első látnivalók alapján egyébként a HP előző szemüvegének, a Reverbnek az átdolgozott variánsáról lehet szó - a Reverb egy vállalati felhasználókat célzó mixed reality-eszköz volt, amely kétszer nagyobb felbontást hozott magával, mint a Vive Pro.

5.
5.
Geribácsi
A VR halott.
És most megyek vissza Astro Bot-ozni...
(utána asszem végigtolom a skyrimot)
3.
3.
zozo76hun
#2: az a baj hogy az MS ossze-vissza kommunikal, nem tudja mit akar. mar az xbox one x-nel is mondta hogy lesz vegre VR, aztan megsem lesz.
2.
2.
delphijos
#1: Az MS már csinált egy saját API-t, ebben az is benne van hogy azzal is kompatibilis lesz. Meglepne ha az új box nem kapna támogatást. Még ha esetleg nem is megjelenéskor.
1.
1.
zozo76hun
ha az MS is benne van, talan az uj XBOX is tamogatni fogja a VR-t vegre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...