Nem finomkodik majd a Cyberpunk 2077

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 28.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED még április közepén jelentette be, hogy mérföldkőhöz érkezett a Cyberpunk 2077, hiszen a legtöbb korhatár-besorolásért felelős szervezet már bevizsgálta a játékot. Most egy szivárgásból az is kiderült, mire jutottak.

A CD Projekt RED vezetője, Adam Badowski április közepén árulta el, hogy fontos mérföldkőhöz érkezett a Cyberpunk 2077 fejlesztése, miután a legtöbb ország korhatár-besorolásért felelős szervezete már bevizsgálta a játékukat. Habár ezeket a besorolásokat egyelőre még nem osztották meg a nagyközönséggel, a brazilok értékelése idő előtt napvilágot látott.

Valószínűleg nem meglepő, hogy ez alapján a Cyberpunk 2077 nem fog finomkodni, a braziloknál legalábbis egy 18 pluszos figyelmeztetésre volt jó a cím. Az adatlapról az is kiderült, hogy miért kapta ezt a plecsnit a játék: a brazilok szerint a játékban a meztelenség mellett "intenzív" szexjelenetek is láthatók, emellett a szexmunkát és az illegális drogok használatát is megjelenítik. Erőszak terén sem spóroltak a lengyelek: a Cyberpunk 2077-ben gyilkosság, kegyetlenség, csonkítás és öngyilkosság is szerepel majd.

A Cyberpunk 2077 szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára, és a jelek szerint idővel a next-gen konzolokon is tiszteletét teszi majd.

12.
12.
Viktor_The_Best
Egyertelmu hogy a jatek 18+ besorolast fog kapni nem ertem mi meglepo van ebben?
Mar a jatek elso trailer-eben mesztelen not mutattak meg agressziokat.
11.
11.
Yanez
Ezekszerint a sok kockamatyi kockásra fogja matyizni a matyiját.
10.
10.
RangerFox
#9: amúgy ez hogy jött a korhatár-besoroláshoz?
9.
9.
DragonBleacPiece
az én időmben nem volt ez a sok b*zulás sehol, amióta a szülők a porontyaikat a net előtt hagyják (az internet a dadus amíg papa mama elmennek borozni vagy teniszezni), kialakult ez az új retardáció, nem tudok egy hírt elolvasni ahol ne egy indiai titkárnő perelne vkit aki megerőszakolta a pillantásával :D van ilyen is hogy ,,eye rape".. de a cyberpunk a kivétel ,itt nem zavar az ilyesmi, mert olyan (cyberpunk) könyveket olvasok, mint pl a Diaszpóra (Greg Egan) és abszolút királyság lesz szétverni valami vibrotőrrel vagy valamivel a sok sjw npct :D
8.
8.
DragonBleacPiece
#7: sose lehet eléggé fekete valaki, mindig lesz feketébb :D
7.
7.
#5: Ne mondd azt, hogy az új csaj modell nem feketébb, mint az előző...
6.
6.
#4: Ez az előrendelés dolog nálam tényleg bizalmi alapon volt. Azért nyomattam jó korán, hogy valamelyest előre is támogassam egy igazi jó játék elkészülését. Már a wicsret is előrendeltem, de annyira bejött, hogy lefostam a falat és ez ilyen egyfajta köszi féle előrendelés is volt. Hát mindegy, amire jön a játék már az anyagi részével nem kell foglalkoznom, mert a pénzt már 2076 éve kifizettem rá.
4.
4.
Ooorky
#3: Witcher 3-nak is kellett fél év mire kigyomlálták az irritálóbb bug-okat, úgyhogy előrendelés részemről nem lesz, megvárom az első leárazást.
3.
3.
#2: Egyelőre nem sok olyan játékot kaptunk tőlük, amiben csak lőni kellett és semmi sztori nem volt. Ettől függetlenül nekem sincs előre eldöntve, hogy tetszeni fog, mert az majd csak a játék után derül ki. Annyira nagy és nyitott biztos nem lesz a világ, mint a Wicser 3-ban és ennek megfelelően lehet benne több akció is. De ez még nálam nem vesz le az élvezhetőségből és azt sem tudjuk még igazából, hogy mennyi akció lesz, meg abszolút, hogy mi lesz. Én is egy nagyon jó játékot várok tőlük szívesen. Már olyan rég előrendeltem, hogy akkor még a wicser meg sem volt írva. Komálom a Deus Ex-eket is, remélem ez is valami hasonlóan faszán elkészített Cyberpunk játék lesz izmos egyéniséggel. És ebben az is jó, hogy mivel jönnek az új konzolok is, ezt remélhetőleg mindenki teljes pompájában fogja tudni élvezni. Azt is remélem, hogy én is PC-n (R.I.P. gép).

Szeptemberi megjelenést meg nem tudom... Kevesebb, mint 5 hónap van addig. Okés, most van már korhatár besorolás és biztos crunch van... de jöhetne egy trailer. Szerintem nem csak az Xbox One S verzió miatt kellett nekik ez az utsó eltolás... De majdnem hogy ráférne, hogy még egyet toljanak rajta, ha még csak most készítik nagy üzemben a játéknak a "játék" részét.
2.
2.
Dízel
Nagyon helyes, gyerekek játszanak a lego star warsal. Remélem azért a sok akció mellett azért lesz mondandója a storynak és elmélyitik a cyberpunk vilagot, mert ettől fog megragadni az emberek fejében egy alkotás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...