Brit toplista: a FIFA 20 hódította el az első helyet

  • Írta: gorien
  • 2020. május 4.
  • Toplista
Link másolása
Az előző heti összesítéskor az Animal Crossing és a FIFA 20 vezette a listát, a helyzet most csak annyit változott, hogy helyet cseréltek. A dobozos játékeladások továbbra is pörögnek, bár a csúcsnak már nem járnak a közelében.

Habár az egészségügyi veszélyhelyzet kezdetén produkált számokat nem érik el, a játékeladások még pörögnek – sőt, az előző héthez képest 16 százalékkal több dobozos példány talált gazdára az Egyesült Királyságban. Ez összesen 234 ezer eladott játékot jelent, szinte minden platformon nőttek az eladások.

Egy héttel ezelőtt azt írtuk, hogy az Animal Crossing: New Horizons és a FIFA 20 van az élen – ez még mindig így van, csak helyet cseréltek, a FIFA vezet most. Annak ellenére uralják a toplistát, hogy mindkét játéknak visszaestek az eladásai, ami azonban nem igaz a top 10 többi helyezettjére. A listán egyébként nem találunk ezúttal új megjelenést.

A Call of Duty: Modern Warfare a harmadik helyre küzdötte fel magát, a Mario Kart 8 pedig a negyedikre – utóbbiból majdnem 100 százalékkal többet adtak el az eggyel korábbi héthez képest. A következő játék, aminek estek az eladásai, a tizenötödik helyen található: a Ring Fit Adventure más nintendós játékokkal együtt erősen ingadozik, attól függően, hogy épp elérhető-e a konzol, vagy sem.

  1. FIFA 20
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Grand Theft Auto V
  6. Star Wars Jedi: Fallen Order
  7. Luigi's Mansion 3
  8. Final Fantasy VII Remake
  9. Red Dead Redemption II
  10. Forza Horizon 4

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...