A next-gen konzolokon is lesz Call of Duty: Warzone

  • Írta: gorien
  • 2020. május 4.
  • Hír
Link másolása
Az Infinity Ward megerősítette, hosszútávú tervei vannak a Call of Duty: Warzone-nal, így a battle royale-játék rajongói biztosak lehetnek benne, hogy nyomhatják az újgenerációs konzolokon is, amint azok megjelennek.

A Call of Duty: Modern Warfare és az önállóan is futtatható, battle royale-mellékága, a Warzone, velünk lesz még egy darabig, az Infinity Wardnak hosszútávú tervei vannak velük. Utóbbi egyértelműen elnyerte a játékosok tetszését, egy hónapja már az ötvenmilliót is túllépte a felhasználók száma, ők tehát biztosan örülnek, hogy a kedvencük a következő konzolgeneráción is velük marad.

A GamerGennek adott interjújában Taylor Kurosaki, az Infinity Ward narratívarendezője elárulta, hogy amint megjelenik a Xbox Series X és a PlayStation 5, a Warzone elérhető lesz rájuk. Ez az infó talán nem ér meglepetésként senkit, de a hivatalos megerősítés mindig jól jön. Mivel a Warzone és a Modern Warfare ugyanazt a technológiát és Battle Passt használják, feltehetően utóbbi sem marad ki a felfejlesztésből.

Kurosaki az interjúban emellett arról is mesélt, hogy miként lehet történetet írni egy battle royale-játék köré, miként kötik össze a két játékot úgy, hogy azonos élményt nyújtsanak. Mivel a beszélgetésen Amos Hodge, a Raven Software kreatív rendezője is részt vett, az is szóba került, hogy milyen a munkamegosztás a két cég között. Beszámoltak arról, hogy otthonról bizonyos dolgokat nehezebb leprogramozni, így nem minden új és nagy frissítés akkor érkezik a Warzone-ba, amikor szerették volna, jelenleg a legfontosabb dolgokra koncentrálnak.

9.
9.
user101
Ez a casual pubg... :)
6.
6.
Stranger
#1: Ha lenne bennük egy kis saját újságírói affinitás, maguktól keresnének valamit és írnának róla.
Miért nem lehet már hírt beküldeni? Én írnék.
5.
5.
adamsfamily
#4: Ki lehet kapcsolni a crossplay-t.Nem értem,hogy mi a gondod vele.Senkire sincs rákényszerítve.
4.
4.
ollie92
#3: Nem értelek. PC-sek minden konzolosból csipegethetnek. Ott sincs crossplay mentes lobby.
3.
3.
adamsfamily
#2: Miért baj,ha PC-n csak PC-s ellen dob be?
2.
2.
ollie92
És addigra bassza meg magát a retek, ócska infinity ward. Komolyan, azért kell PS-t vennem, ha nem akarok PC-sek ellen warzonozni ? Hogyan menedzselhet ilyen játékot ilyen semmirekellő, lusta banda. Így elbaszni valamit crossplay miatt, jesus.
1.
1.
vanpear
Bírom az ilyen triviális híreket. Az összes gamer oldal megossza, bizonyosan ugyanabból a forrásból.

Sùgok nektek valamit... Mivel azt kommunikálták, hogy a következő generáció visszafelé kompatibilis lesz, így még van pár játék, amiről még lehet hírt kreálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...