VR-változatot kaphat a Prey?

  • Írta: szlav
  • 2020. június 1.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalos megerősítésről egyelőre szó sincs, így érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt, de úgy tűnik, hogy VR-eszközökre látogathat a 2017-es Prey. A szivárgás egybecseng a Bethesda múltbéli VR-politikájával.

ShopTo előrendelhető videojátékai közt villant fel a Prey VR névre hallgató termék - ezt természetesen hamar le is kapták a weboldalról, de nem elég hamar ahhoz, hogy néhányan megörökítsék a látottakat. A hirdetés szerint a játék elsődleges platformja a PlayStation VR lehet: habár a Sony eszköze semmiképp sem mondható manapság piacvezetőnek, a Bethesda múltbéli politikáját elnézve egyáltalán nem tűnik ez elképzelhetetlennek.

Érdemes ugyanis megemlíteni, hogy a DOOM-, a Wolfenstein-, a Fallout- és a The Elder Scrolls-széria is színpadra lépett már VR-os formában - némelyik játék teljes átiratot kapott, mások pedig önálló spin-offokat. A 2017-es Prey fejlesztőcsapata, az Arkane azonban kilóg a sorból - kiváló alkalom lenne ez a pótlásra, hiszen a stúdió most ünnepli a huszadik születésnapját. Nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy nyakunkon az E3 nélküli E3-időszak, tehát ha a Bethesda valamit be szeretne jelenteni, akkor annak most van itt az ideje.

4.
4.
Kisjack241
Na ezért végre vennék psvr-t itthonra!
2.
2.
abydos
https://www.youtube.com/watch?v=3h_XkjH3jpQ
1.
1.
Cole
Egy Prey VR érdekelne, feltéve ha normális VR-ra érkezik. PS-en semmiképp.
Fallout, Skyrim nem lettek a legjobb portok, szóval azért ezeknél, főleg manapság kicsit többet kell letenniük az asztalra, már sok olyan alap funkció van amiket nem hagyhatnak ki.
Mindenesetre várom kíváncsian.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...