GDC 2007: Commodore PC a láthatáron

  • Írta: Daks
  • 2007. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy tavalyi hír szerint a konzolok és a handheld gépek piacát szemelte ki a mára megkopott nevű Commodore cég, ám most úgy néz ki, inkább a PC-t választják.
Egy tavalyi hír szerint a konzolok és a handheld gépek piacát szemelte ki a mára megkopott nevű Commodore cég, ám most úgy néz ki, inkább a PC-t választják.

Nem kicsit lepődtünk meg, mikor a Commodore bejelentette, hogy vissza fog térni a játékok világába. A konzolháborúba még nem kívánnak beszállni, így egyelőre a PC piacra összpontosítanak. A vállalat március 15-én, a CeBIT-en mutatja majd be legújabb, csúcskategóriás masináját, melyet kifejezetten játékosoknak építettek. A gépbe a legmodernebb, high-end alkatrészeket zsúfolták bele, úgy felépítve a rendszert, hogy az a lehető legmagasabb teljesítményt nyújtsa játék alatt.

"Húsz évvel ezelőtt a Commodore készítette a világ legsikeresebb számítógépét. A C64 milliókat vonzott a képernyők elé, megismertetve velük a számítógépes játékok világát. Izgatottan várjuk a napját, hogy a Commodore név visszatérhessen a gamerek közé, és ismét régi nagy fényében tündököljön." - Bala Keilman, Commodore Gaming.
4.
4.
Avium
nos amit en szurtem le az olvasottakbol az az h a Commodore egy AlienWare kategorias gepet akar piacra dobni (remelhetoleg) olcsobban mint AlienWare-ek. Ha ez igy lesz en nem haboznek beruhazni egy Commodore csucs PC-be mar csak a neve miatt sem. Commodore rulez
3.
3.
General Thomas
Hát ez érdekes lesz...vajon a csak játékra lesz mti takarat? talán valami újjal rukkolnak elő mint ami a Wii volt? majd kiderül...
2.
2.
CULO
Figyi! Változnak az idők! Egyszer kitalálnak vm újat és elvész a régi! Igazad van...csúcs gépet összerakni nem nehéz...de eladni annál inkább! De kíváncsi leszek, mivel fognak előrukkolni!
1.
1.
tjames
Márha tud még tündökölni. Nehéz lesz erre a telített piacra visszatérni. Csúcsgépet építeni nem nagy kunszt. Csak el is kell tudni adni. Mert ugye az ár a nemmindegy. Namegaztán akkor még 2D- ből állt a világ a játékok terén. Ez olyan mintha azt mondanánk hogy a magyarok meg akarják hódítani európát. Emlékezzünk csak 1000 éve miénk volt a világ. De azok az idők elmúltak... Szal majd meglátjuk mi lesz a Commodore-al, mindenesetre a hír inkább meglepő számomra, semmint várakozásokkal teli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...