Mától ismét ingyenhétvégézik a Modern Warfare

Az eddigi legnagyobb ingyenes hétvégéjébe kezdett bele a Call of Duty: Modern Warfare. Aki a Warzone hatalmas csatái után egy kis hagyományos multira vágyik, az a negyedik szezon elejénél nem is találhatna megfelelőbb pillanatot erre.

Ma este 7-től egészen hétfőig újra megnyílnak mindenki előtt a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módjának kapui PC-n, Xbox One-on és PS4-en egyaránt. Nem ez az első eset, hogy a Warzone játékosai is csatlakozhatnak a hagyományos multiplayer korlátozott játéklistáihoz, de ilyen nagyszabású próbakörre ezidáig még nem volt példa.

A battle royale-mód kliensét használva öt 6v6-os térkép válik elérhetővé - nem is rossz válogatásról van szó, hiszen a Shipment, a Rust és a Shoot House örök kedvencek, a Hardhat és a Zhokov Scrapyard pedig a két legfrissebb helyszín.

A fenti playlist mellett részt vehetünk majd a Gunfight kispályás, 2v2-es mérkőzésein is. Itt összesen hét térkép áll majd rendelkezésünkre, köztük a harmadik szezon végén megismert Aisle 9 és a negyedik szezonnal debülált Trench is.

3 komment - szólj hozzá!