GDC 2007: Live for Windows árazás

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Ami eddig csupán pletyka volt, az most már bizonyos és hivatalos: a Live for Windows segítségével az Xbox Live-hoz hasonló rendszert készül megteremteni a Microsoft.
Ami eddig csupán pletyka volt, az most már bizonyos és hivatalos: a Live for Windows segítségével az Xbox Live-hoz hasonló rendszert készül megteremteni a Microsoft.



Már a fenti kép után is gyanakodtunk a Microsoft terveire, azonban a redmondi cég még csak most erősítette meg hivatalosan a rendszer készültét. A Windows Vistára készülő Live for Windows ugyanannyiba fog fájni majd a felhasználóknak, mint az Xbox Live az Xbox és X360-tulajoknak: a Silver csomag ingyenes lesz, míg a Gold verzió évente 50, havonta 8, három havonta pedig 20 dollárba fáj majd. Érdekesség, hogy az Xbox Live Gold előfizetői automatikusan tagjai lesznek majd a Windows-os rendszernek is, illetve ugyanígy működik ez fordítva is - kétszer előfizetni tehát nem kell senkinek!
3.
3.
Ca$h
Szerintem nem ártana a PC-seket is rendbeszedni egy kicsit, mert ez a sok warez teljesen meg fogja őlni a PC-t!
2.
2.
fojesz
Elviekben Xboxon sem lenne rá szükség, mégis fizetik rengeten. ;) Másfelől mint említetted ez a rendszer csak extra dolgokkal dobja majd meg a játékosokat - exkluzív zárt bétatesztek, demók, stb,stb.
1.
1.
nfsman
kedves cash2 sztem névtelennek maximálisan igaza van...

előszöür csask egy extra rendszer lesz ami új fícsöröket ad a havidíjjért de ha már bejáratták akkor később sok dolgot csask innen tudsz majd beszerezni és így tovább a végén már azért is fizetni kell ha levegőt akarsz venni......szal én ennek eggyáltalán nem örülök....x-360 on ok ott jó mert máshogfy nem nagyon lehet megoldani és ott egész jó is lett de pc-n nincs rá szűkség egész egyszerűen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...