A Far Cry 6 gonosza lehet Giancarlo Esposito

  • Írta: szlav
  • 2020. július 4.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több fejlemény bontakozott ki Giancarlo Esposito új videojátékos szerepét illetően, egy forrás pedig megerősítette azt, amire oly sokan vártunk: a Breaking Bad sztárja az új Far Cry főgonosza lehet.

Giancarlo Espositónak fantasztikusan állnak a kimért, modoros gonosztevők szerepei - ezt a Breaking Badben és a The Mandalorianben is bebizonyította már. Senki nem lepődött volna meg tehát, ha kiderül: az új videojátékos szerepében ismét egy hasonló karaktert játszhat majd. Eddig jóformán csak találgathattunk arról, hogy melyik stúdió karolta fel az amerikai színészt, most azonban úgy tűnik, megvan a tettesünk.

Ahogy azt fojesz is megemlítette, Esposito "Gus Fring szerepében effektíve már eljátszott egy tökéletes Far Cry-főgonoszt, így adná magát, hogy a sokat pletykált új részben feltűnjön", és úgy tűnik, a főszerkesztőnk egyáltalán nem lőtt mellé. A Gamereactor megerősítette, hogy valóban a Far Cry 6-ban láthatjuk majd a csirkés drogbáró arcát - a hírt közlő cikket a publikáció után törölték, de itt elolvashatjátok annak elmentett változatát.

Egyel több ok tehát, amiért érdemes lesz nézni a Ubisoft Forward előadását július 12-én. A Far Cry-széria a későbbi epizódjaival gyakorlatilag kötelezővé tette az igazán nagyszerű, emlékezetes főgonoszok jelenlétét, Giancarlo Espositónál megfelelőbb választást pedig el sem tudnánk ehhez képzelni.

11.
11.
kryszisz
#10: Egyébként baromi jó színész igen, főleg ha antagonistát kell alakítania. Senki nem mondta, hogy be kell fosnod az örömtől, de van azért hírértéke, pláne egy olyan világban, ahol lassan minden hülyeségből cikk születik (nem feltétlenül ezen az oldalon).
10.
10.
frankdelgado
Azt most akkora àsz ez a feka csàvó, h be kène f@snom az örömtől?
9.
9.
Extol
Lesz FC 6? Ki hitte volna
8.
8.
manderel
#7: Az előző részben is színesbőrűek voltak a gonoszok, ráadásul még nők is.
7.
7.
Színes bőrű színész lesz a gonosz? Aztán majd lelövöd a játékban, megtudja valaki és repül az állásod, meg az életed, mert rasszista vagy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...