A Far Cry 6 gonosza lehet Giancarlo Esposito

Egyre több fejlemény bontakozott ki Giancarlo Esposito új videojátékos szerepét illetően, egy forrás pedig megerősítette azt, amire oly sokan vártunk: a Breaking Bad sztárja az új Far Cry főgonosza lehet.

Giancarlo Espositónak fantasztikusan állnak a kimért, modoros gonosztevők szerepei - ezt a Breaking Badben és a The Mandalorianben is bebizonyította már. Senki nem lepődött volna meg tehát, ha kiderül: az új videojátékos szerepében ismét egy hasonló karaktert játszhat majd. Eddig jóformán csak találgathattunk arról, hogy melyik stúdió karolta fel az amerikai színészt, most azonban úgy tűnik, megvan a tettesünk.

Ahogy azt fojesz is megemlítette, Esposito "Gus Fring szerepében effektíve már eljátszott egy tökéletes Far Cry-főgonoszt, így adná magát, hogy a sokat pletykált új részben feltűnjön", és úgy tűnik, a főszerkesztőnk egyáltalán nem lőtt mellé. A Gamereactor megerősítette, hogy valóban a Far Cry 6-ban láthatjuk majd a csirkés drogbáró arcát - a hírt közlő cikket a publikáció után törölték, de itt elolvashatjátok annak elmentett változatát.

Egyel több ok tehát, amiért érdemes lesz nézni a Ubisoft Forward előadását július 12-én. A Far Cry-széria a későbbi epizódjaival gyakorlatilag kötelezővé tette az igazán nagyszerű, emlékezetes főgonoszok jelenlétét, Giancarlo Espositónál megfelelőbb választást pedig el sem tudnánk ehhez képzelni.

11 komment - szólj hozzá!