Frissítve: Giancarlo Esposito a Far Cry 6 főgonosza

Régóta pletykálják már, hogy a vasárnapi Ubisoft Forward során a Far Cry 6-ról is lehullik majd a lepel, az imént azonban egy idő előtt élesített PlayStation Store-adatlap ténylegesen is lebuktatta a folytatást.

A hongkongi PlayStation Store idő előtt élesítette a Far Cry 6 adatlapját - a játék valószínűleg a vasárnapi Ubisoft Forward egyik meglepetésbejelentése lett volna.

Az időközben eltávolított oldal szerint a játék 2021. február 18-án jelenik majd meg, és a találgatásoknak megfelelően Giancarlo Esposito alakítja majd a főgonoszát, Anton Castillót, aki egy Yara nevű fiktív - de erősen Kubára emlékeztető - ország diktátora. Az első artworkön már ő is feltűnik természetesen, méghozzá a fiával, Diegóval:

A játékos Dani Rojas, egy helyi gerilla bőrébe bújhat majd bele, akinek természetesen az lesz a feladata, hogy az Amigókkal az oldalán (a Fangs for Hire-mechanika helyi képviselőivel) porig égesse a zsarnok birodalmát. Utunk során eljutunk majd Esperanzába, Yara fővárosába, de dzsungelekben és tengerpartokon is harcolhatunk a rögtönzött fegyvereinkkel.

További érdekes adalék, hogy az adatlap szerint a PS4-es változat ingyen frissíthető a PS5-ösre - ez valószínűleg igaz lesz az Xbox-kiadásokra is. Ezenkívül vélhetően PC-s verzióra is számíthatunk majd.

Update! A Ubisoft egy, a szivárgásokra kikacsintó tweetben fellőtte az első teasert a játékhoz: 

40 komment - szólj hozzá!