Assassin's Creed: Valhalla - foglald el Angliát!

Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, és tényleg november 17-én hajózhatunk ki az Assassin's Creed: Valhallában Anglia távoli vidékeire, hogy azután azt a saját ízlésünknek megfelelően az uralmunk alá hajtsuk.

A mai a reggelt azzal indítottuk, hogy lebukott az Assassin's Creed: Valhalla megjelenésének napja, és végül az esti Ubisoft Forward műsor alatt meg is erősítették a november 17-i dátumot.

Rögtön két előzetest is kaptunk a játékból, egy rövidebb hatperces, valamint egy több mint félórás, gameplay jelenetekkel bőven megpakolt videót is megosztott velünk a francia kiadó. Az Assassin's Creed: Valhallában ismét választhatunk majd, hogy női vagy férfi főhőst szeretnénk majd irányítani, és minden eddiginél nagyobb szabadságot kapunk abban, hogy eldöntsük, milyen harcmodort részesítünk előnyben. A véres harcok mellett a (már korábban szintén beharangozott) viking kolóniánk menedzselésén is nagy hangsúly lesz, amibe most mélyebb betekintést kaptunk az esti show alatt.

Az Assassin's Creed: Valhalla tehát november 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. A PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es verzió valamikor később, de még az idei évben debütálhat.

25 komment - szólj hozzá!