Izlandon játszódik a Senua's Saga - Hellblade II

Az Xbox Games Showcase tegnap esti előadásán beköszönt a Ninja Theory csapata is, akik javában dolgoznak a Hellblade: Senua's Sacrifice folytatásán. A legújabb fejlesztői naplójuk a játék helyszíneiről árul el egyet, s mást.

Valódi új látnivalókat sajnos nem hozott a Ninja Theory az Xbox Games Showcase adására, a rövidke szegmensük során a játék korábbi előzeteséből láthattunk ismét egy-két részletet, elárultak azonban egy fontos részletet Senua legújabb kalandjáról: a Hellblade II Izland fjordjai és vulkanikus síkságai közt játszódik majd.

A legfrissebb fejlesztői naplóban a stúdió alapítója, Tameem Antoniades mesélt az élményeiről - a korábbi utazásai során a kietlen szigetország teljesen magával ragadta az úriembert, úgy döntött tehát, hogy ez a vidék ad majd otthont Senua következő megpróbáltatásainak. A csapat repülőre szállt, hogy végezzenek egy kis location scoutingot, időközben pedig természetesen személyesen is sikerült megismerkedniük ezzel a földöntúli világgal. A vidék hangjait mikrofonvégre kapták, rengeteg 3D-s szkennelést végeztek a játék assetjeihez, és a videót látva nem csak barlangászni, de még trambulinon ugrálni is volt idejük.

4 komment - szólj hozzá!