Hamarosan újra láthatjuk a Resident Evil VIII-at?

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 28.
  • Pletyka
Link másolása
Egy bennfentes forrás szerint már nem kell sokat várnunk, hogy újra mozgás közben láthassuk a Resident Evil: Village-et, ugyanis állítása szerint augusztusra (többek között) egy új trailerrel is készül a Capcom.

A júniusi PlayStation 5-prezentáció egyik legkellemesebb meglepetése a Resident Evil-széria nyolcadik (stílusosan "VIIIage"-nek keresztelt) részének a leleplezése volt. Azóta sajnos egy kérdőíves felmérésen kívül nem sokszor került elő a játék neve, de most könnyen lehet, hogy ez megváltozik.

A témában általában megbízható twitterező, AestheticGamer, vagyis Dusk Golem, posztolta ugyanis, hogy új infók mellett egy vadonatúj előzetessel is készül a Capcom a következő hónapra.

Erre tényleg nagy esély van, hiszen a Capcom már korábban is azt ígérte, hogy augusztusban újból jelentkezik a Resident Evil: Village-dzsel, valamint a Sony szintén a következő hónapra tervez egy PS5-ös eseményt, így logikusnak tűnik, hogy a horrorjáték következő epizódjába is beleleshetünk majd a show alatt.

1.
1.
Ps fanboy
Kíváncsi vagyok a harcrendszerre, mert állítólag nem csak fegyverekkel lehet majd benne duhajkodni. Kíváncsi vagyok mit talált ki a Capcom. A miliő egyenlőre tetszetős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...