Csúszik a Baldur's Gate III early accesse

Június óta valószínűleg sokan tűkön ülve várják, hogy a korai hozzáférés keretében kipróbálhassák végre a Larian Studios alkotását, ám sajnálatos módon eltart még egy darabig, míg erre sor kerül. Az augusztusi rajt, a tervekkel ellentétben, elmarad.

Idén végre felpörögtek az események a Baldur's Gate III kapcsán: kaptunk például egy másfél órás gameplayt belőle, és úgy volt, hogy még a nyáron korai hozzáférésben ki is próbálhatjuk. Ez utóbbi sajnos már nem jön össze. A Larian Studios Twitteren tudatta, hogy kénytelenek voltak elhalasztani az early access rajtját.

Új időpontot még nem adtak meg, de a tweet szerint az sincs messze. A dátumot az augusztus 18-án tartott Panel from Hell livestreamben jelentik be, ahol emellett különleges vendégeket és további híreket is várhatunk a készülő szerepjátékról.

Az eddigi tervek alapján a korai hozzáférés a Baldur's Gate III első felvonását fogja tartalmazni, ami nagyobb lesz, mint a fejlesztők korábbi játékának, a Divinity: Original Sin II-nek az első felvonása volt.

14 komment - szólj hozzá!