Cyberpunk 2077 - hamarosan újabb stream érkezik

Amekkora csend uralkodott pár évig a Cyberpunk 2077 bejelentése után, most ugyanakkora a nyüzsgés a megjelenéséhez közeledve. A CD Projekt RED játékát hamarosan újra láthatjuk egy vadonatúj Night City Wire-stream keretében.

Csúszások ide vagy oda, szép lassan közeledünk a Cyberpunk 2077 premierjéhez, és ezért folyamatosan újabbnál újabb információkat árulnak el nekünk a lengyelek a készülő RPG-jükről. Most Twitteren jelentették be, hogy hamarosan ismét egy friss Night City Wire-műsorral jelentkeznek.

Akárcsak a legutóbbi Night City Wire-ban, ebben az adásban is rengeteg érdekességet tudhatunk majd meg a Cyberpunk 2077-nel kapcsolatban. Ízelítőt kapunk például a fegyverekből, a karakterünk életútjaiból, amiket bejárhat a kaland során, és nem utolsó sorban kiderül, hogy hogyan transzformálódott át a játék univerzumában létező Refused banda a híres SAMURAI formációvá.

A következő Night City Wire-ra már nem is kell sokat várnunk, ugyanis jövő hét hétfőn - augusztus 10-én -, magyar idő szerint este 6 órakor kerül vetítésre.

7 komment - szólj hozzá!