Call of Duty - egy újabb teaser jött bejelentés helyett

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 11.
  • Teaser
Link másolása
Lendületesen robogunk az augusztus közepe felé, és még mindig nem tudunk túl sok konkrétumot az idei Call of Duty-epizóddal kapcsolatban, amely várhatóan októberben vagy novemberben fog megjelenni.

Pedig már annyira közel voltunk hozzá! A múlt héten egy rejtélyes faládát kaptak a nyugati sajtó munkatársai az Activisiontől, amit csak tegnap este nyithattak ki, és bár ez alapján jogosan reménykedtünk abban, hogy a kiadó végre formálisan is lerántja a leplet a Call of Duty: Black Ops - Cold Warról, a doboz csak egy újabb teasernek ágyazott meg.

A ládában egy vetítőgép volt, erre és a mellékelt diákra pedig egy komplett ARG-t (alternate reality game-et) húzott fel az Activision. A fejtörősorozat végére végül a NoahJ456 művésznéven tevékenykedő streamer jutott el elsőként a közösségével, ők fejtették meg, hogy a végső megoldást a pawntakespawn.com/tv weboldalon kell keresni, ami a forráskódja alapján augusztus 14-én, vagyis most pénteken, magyar idő szerint 18 órakor villant majd valamit, feltehetően egy videót.

Most biztos azt gondoljátok, hogy valami előzetesszerűségről van szó, azonban ki kell ábrándítanunk titeket: maga Noah ment utána a dolognak, és kiderítette, hogy az ARG-hez kapunk majd egy újabb puzzle-darabkát, vagyis úgy tűnik, eltart még egy darabig, mire az Activision megejti a várva-várt bejelentést. 

Ezen a ponton érdemes megemlíteni a VGC értesüléseit is, miszerint az új Black Ops leleplezésére a Warzone pályájának átalakításával párhuzamosan kerülhet sor valamikor a közeljövőben. Mivel a hírek szerint az új rész a Modern Warfare-hez hasonlóan integrálná a battle royale-játékot, a fejlesztést végző Raven vérfrissítést hajtana végre Verdanskon, hogy az jobban passzoljon a játék hidegháborús körítéséhez.

1.
1.
logic5
Ekkora felhajtás után remélem nem égnek be nagyon.... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...