Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 26.
  • Akció
Link másolása
Közeleg az augusztus vége, és habár tudjuk, hogy mindenki a Fall Guys akadálypályáit rója, hamarosan kipróbálhatunk egy másik, klasszikus battle royale-t is. Ha ez nem pálya, akkor elhajíthatunk egy-két hadoukent is.

Ha valami oknál fogva eddig nem töltöttétek le a Fall Guys: Ultimate Knockout és a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered párosát, akkor ideje sietnetek, a szeptember ugyanis szélsebesen közelít, vele együtt pedig két újabb nagyágyú érkezik.

A PlayStation Blogon bejelentették, hogy a hónap első napján élesedik a PS Plus szeptemberi felhozatala, melyre ezúttal sem panaszkodhatunk. Az első játékunk a Street Fighter V lesz, így ha eddig nem tettetek próbát a Capcom nagy sikerű verekedős játékával, akkor eljött a tökéletes alkalom. A páros második tagja a PlayerUnknown's Battlegrounds - a játék, ami miatt mindegyik lövöldéből battle royale lett az utóbbi néhány évben.

12.
12.
Darksiders84
Azért a Dreamcastes időszakban egész jó volt a Soul Calibur is bár azóta nem tudom hová fejlődött vagy létezik e még a sorozat.
11.
11.
szekeres91
#7: Nekem a tekken 3 a mai napig a legjobb verekedős játéka.
10.
10.
Zuzmo
#7: Én azt nem értem, hogy miért kell minden verekedős játékba super metert rakni, anélkül primitív lesz, vagy miért?
9.
9.
SLi
#7: A saját masina alatt a klasszikus arcade gépekre gondolsz? Mert még a telken 7 is úgy jelent meg először Japánban utánna jött csak a konzolos változat
8.
8.
Ganzer
#5: Bakker tényleg, én is ezzel kezdtem. :D
Mostvelkapot a nosztalgia, valahonnan le kell szednem ezt a romot.
7.
7.
godach
#6: Én a Tekkenről letettem a hatodik résznél.
Igazából nem tudom megmondani miért. Talán amiért Unreal Enginera váltottak.
Régen olyan volt nekem a Tekken, akik még saját masinát is csináltak hogy dobáljad bele a pénzedet.
Mára nem csak saját masina nincs, de még saját motor sem...
Talán ez zavar kicsit.
Nem érzem azt, hogy el akarják adni nekem a cuccukat hanem csak azt, hogy bármi áron. És ebben nem gátolja őket az sem, hogy más motort használjanak a könnyebb munka érdekében úgy, hogy igazából nem tudják átadni azt amit szeretnének. Lehet kicsit kacifántosra sikerült leírnom, de szóljon mentségemre az óvatos duhaj :P
6.
6.
Tekken 7 hogy megy online, tudtok róla valamit? Steam azt írja, hogy 2800 ember játszik most vele. Én is Mortal-os vér vagyok és bár a SF igazán sosem, a Tekken viszont mindig bejött.
5.
5.
godach
#3: Nálam a Mortal rajongás ezzel kezdődött:
https://i.ytimg.com/vi/F_fBToJ0rDs/maxresdefault.jpg
Ma már tudom, hogy ez egy olcsó kínai másolat, de igazából ha végiggondolom akkor ez a másolat keltette fel a figyelmem az egész szériára.
Sok-sok órát pörgött nálunk ez a verzió amihez az eredeti játéknak és készítőknek semmi köze, mégis a "csalóknak" köszönhetik, hogy megismertem, megismertük a Mortal Kombatot. Szóval ismerős az érzés. :)
3.
3.
DarkLord
Ez most nem mozgaott meg, de mostanában nem lehet panasz, mert volt sok olyan, ami meg frankó cucc. Soha nem voltam SF-es, már a kezdetektől a MK vonzott az első résszel megvett kilóra és a játékteremben is ott volt a sok ember nem a SF gép mellett :)
2.
2.
Darksiders84
Aki imádja a SF sorozatot és esetleg az órákat is akkor azoknak most jelent meg limitált kollekciós Seiko színes órák a szereplőkről. Elég érdekes nem láttam még hasonlót hogy játékból órákat dobáljanak de ezek után már bármi lehet. Ezek szerint kint Japánban valószínűleg népszerűbb mint a Tekken. Ráadásul új 5-ös Seikok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...