NHL 21 - traileren a játékmenet

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
Az augusztus végén bemutatott NHL 21 első előzetesét okkal nevezhetnénk semmitmondónak, hiszen az nem sokat árult el a valódi játékmenetről. A mai videó orvosolja ezt a mellélövést.

Az NHL 21 első előzetese sikeresen lázba hozta a hokirajongókat, most pedig eljött az ideje, hogy az új előzetes a tartalomról is mutasson valamit. Nem is kellett csalódnunk, hiszen a három és fél perces összeállítás kizárólag a játékmenetből ollózta össze a jeleneteit.

Az EA Vancouver az idei jégkorongos játékával minden eddiginél nagyobb figyelmet fordított azokra az ikonikus mozdulatokra, amelyek egy hokijátékost igazán legendássá tesznek - az úgynevezett Innovetive Moves rendszerével a legjobb védőket is kicselezhetjük majd. Ennek persze válaszul új lehetőségeket kapnak a kapusaink is - hiába lendültünk el a háló üres sarka felé, egy jól időzített gombnyomással és egy kis szerencsével így is elkaphatjuk a váratlan szögből érkező korongot.

Az NHL 21 október 16-án érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re, és habár újgenerációs verzió nem készül belőle, a játékot futtathatjuk majd Series X/S-en vagy PlayStation 5-ön is.

2.
2.
DarkLord
Nálam ez is olyan, mint a Fifa , 10 évente veszek egyet azt elvagyok vele erre az időszakra :D
1.
1.
gucho
Pc-re miért nem jön? Errol lehet valamit tudni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...