Rocket League - indul az első szezon

A napokon belül ingyenessé váló Rocket League struktúrája komoly változtatásokon esik át. A nagy változások közepette elindul a játék szezonális rendszerének első felvonása - ezt részletezi a legújabb előzetes.

Ha követtétek a Rocket League frissebb híreit, akkor nem jelenthet újdonságot, hogy a játék szeptember 23-án újféle üzleti modellre vált: minden platformon ingyenesen focizhatunk majd, PS4-en és Switchen pedig még a megszokott online előfizetésre sem lesz szükségünk. Erről és a legutóbbi látványos előzetesről néhány napja mi is beszámoltunk, most pedig érdemes pár szót említeni az új szezon újdonságairól is.

Az új frissítéssel ugyanis kezdetét veszi a Season 1 - bizony, a Rocket League is átveszi a free-to-play játékok népszerű, szezonbérlettel megtámogatott modelljét. Ennek megfelelően a legújabb kozmetikai extrákat a Rocket Pass Premium szintjein találjuk majd, de az új napi kihívások is tartogatnak majd ajándékokat. Az új kompetitív szezonnal élesedik a játék bajnoksági rendszere is, amely a nagyobb mainstream sportágak kieséses struktúráját emulálja majd.

2 komment - szólj hozzá!