Yakuza: Like a Dragon - ilyen lesz Xbox Series X-en

Egy hónap múlva érkezik a Yakuza-széria legújabb illesztése, amely nyugaton a Like a Dragon alcímmel kerül a boltok polcaira. A játék korai változatáról kerültek ki most felvételek, amelyek a Microsoft következő generációs konzolján lettek rögzítve.

Ahogyan közeledünk az Xbox Series X megjelenéséhez - és jelen esetben a Yakuza: Like a Dragon premierjéhez -, úgy láthatunk egyre több játékot mozgás közben az új konzolon. A külföldi újságok közül már jó páran szaladhattak egy rövid kört a Yakuza-sorozat legújabb epizódjával, amit ráadásul egy Xbox Series X társaságában tehettek meg:

A GameSpot munkatársai azt is megosztották velünk, hogy a játék beállításai között Xbox Series X-en választhatunk a True 4K, a High Resolution és a High Frame-Rate mód között. A legelsőben a nevéből adóan 30 fps kíséretében pumpálja fel a felbontást 3840x2160-ra, a második az arany középút, ahol némi vizuális kompromisszum mellett megkapjuk a 60 fps-t, és bár az utolsóról nem derültek ki részletek, valószínűleg ebben a módban akár a 120 fps-t is kisajtolhatjuk a játékból.

Az IGN szintén megosztott egy több mint hatperces felvételt a játék Xbox Series X-es verziójáról:

A Yakuza: Like a Dragon november 10-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, illetve 2021. március 2-tól PlayStation 5-ön is elérhető lesz.

7 komment - szólj hozzá!