Kigördültek a garázsból a Cyberpunk 2077 járgányai

Este levetítették a Cyberpunk 2077-et alaposabban is bemutató Night City Wire-sorozat negyedik epizódját, amely leginkább a játék járműveire fókuszált. Ezenkívül kaptunk egy kis ízelítőt a 2077-es divatból is.

Megvolt a Night City Wire negyedik epizódja, ha a teljes adást néznéd vissza, alább megteheted, de lejjebb részletesebben is kivesézzük a lényeges infókat és látnivalókat.

Az új rész leginkább a Cyberpunk 2077 járműveire fókuszált, egy gameplay videót és több kulisszák mögötti felvételt is kaptunk a témában. Night Cityben öt különböző járgánytípussal futhatunk majd össze, a belépőszintű közlekedőedényektől kezdve, a méretes nehézgépeken át, a hiperautókig mindent megtalálunk majd a felhozatalban. A pálmát természetesen Johnny Silverhand Porsche 911-ese viszi, amely a játék idején éppen százéves lesz.

Az autókat megvásárolhatjuk, de el is lophatjuk akár, és ha van elég pénzünk, nem is kell keresgélnünk őket, egy gyors telefon után mindig beszerezhetjük a kedvencünket. Az ígéretek szerint mindegyik verda máshogy viselkedik majd, és a látnivalók alapján elképesztően részletesen kidolgozták őket - erre tehát biztosan nem lesz panasz. Természetesen versenyek is lesznek a játékban.

A hanghatásokat egy lengyel autóversenyző segítségével vették fel a fejlesztők, ebből is adott ízelítőt a Night City Wire - a CD Projekt RED szerint a legjobban a Porsche szól persze. További érdekesség ezenkívül, hogy Keanu Reeves egyedi motorokat készítő cége is beszállt a Cyberpunk 2077 munkálataiba, és ők is szállítottak egy kétkerekűt az RPG-be.

A másik gameplay videó a divatőrülteknek kedvez: Night Cityben négy fő stílusirány képviselteti magát, mindegyikhez kaptunk némi mozgóképes kedvcsinálót.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, továbbá - mint most kiderült - végül Google Stadiára is ezen a napon fut be a játék. A Night City Wire addig is visszatér majd egy ötödik epizóddal, zárásként pedig lessétek meg az alábbi, rendkívül látványos CG-trailert:

73 komment - szólj hozzá!