Watch Dogs Legion - megizzasztja a konzolokat

A Watch Dogs Legion esetében kompromisszumot kell kötnünk még PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X-en játszva is, ugyanis a 4K-s felbontás mellett a ray tracinget bekapcsolva a játék 30 fps-re lesz korlátozva.

Közeleg a Watch Dogs következő epizódjának a megjelenése, és így amellett, hogy egyre több előzetest kapunk, a fejlesztők is tartottak a Redditen egy rövid kérdezz-felelek eseményt. A kérdések között természetesen felbukkant, hogy a következő generációs konzolok esetében milyen teljesítményre számíthatunk, amire a játék egyik producere válaszolt.

Lathieeshe Thillainathan elmondása szerint a Watch Dogs Legion a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en 4K-s felbontásban és ray tracingelve 30 fps társaságában fog futni. Sajnos az Xbox Series S-es verzió számairól nem derült ki semmi konkrétum, ahogy arról sem, hogy lesz-e esetleg egy performance mód az erősebb konzolokon, ahol szerényebb grafikai opciókkal, de gyorsabb framerate-tel futhat majd a játék.

Nincs ebben egyébként semmi meglepő, hiszen az áhított 4K/60 fps és ray tracing kombináció PC-n is csak a legerősebb vasak kiváltsága lesz - így nem csoda, hogy a jóval pénztárca-barátabb konzolok esetében valahol engedni kell az elvárásokból.

14 komment - szólj hozzá!