Tizennégy percig mozog a Scorn

  • Írta: gorien
  • 2020. október 22.
  • Videó
Link másolása
Hosszú ideje készül már a Scorn, és ugyan még mindig várnunk kell rá egy darabig, hangolásként most tizennégy percen át élvezhetjük ezt a nehezen megfogható, groteszk világot mozgás közben.

Először 2016-ban írtunk a Scornról, a szerb Ebb Software alkotásáról, a kiadás azonban sokáig váratott magára – egészen addig, hogy beérte a Microsoft next-gen konzoljának piacra dobását, ami az egyetlen platformja lesz a PC mellett. A megjelenés ugyan még mindig nincs közel, de most egy tizennégy perces gameplay videóval hangolódhatunk a Scorn beteg világára.

A fejlesztők bevallása szerint a játék dizájnját a szürrealista festő, Zdzisław Beksiński és H. R. Giger munkássága ihlette, ami abszolút meglátszik. Egy idegen, taszító világban járunk majd, ami ugyanakkor groteszk módon mégis megragadja a figyelmet. Itt kell nekünk helytállnunk a fegyvereink segítségével mindenféle rusnyaság ellenében, ami ránk feni a fogát.

A Scorn valamikor 2021-ben jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S-re, és már az első nap része lesz az Xbox Game Passnek.

16.
16.
crytek
Csúszik a megjelenés...valamikor 2022-ben érkezik csak :(
15.
15.
Rakottkrumpli
Hát... 14 percbe nagyon sok mindent lehetett volna mutatni a játékmenetből, de Itt valószínűáleg ennyi a játékmenet. Egy rakat megálmodott (vagy inkább az eredeti prey-ből "ihletett"...) fegyver és az ellenfelek többsége csoszogó abortuszklinika szökevényekből áll, amik annyit tudnak, hogy ha közel mennek a játékoshoz, akkor leköpik??? (A bosst meg ütközet nélkül le lehet gyűrni?) Ennek mi értelme? Most vagy nagyon fura a marketing és nem akarják az izgalmasabb részeket mutogatni, vagy nagyon rossz a játék. Pedig az első vidó óta várom, hogy mi lesz ebből.
14.
14.
Neo1989
Hát ez alapján, eddig, nem valami nagy szám.
13.
13.
habo
Első videóknál ugy rávoltam izgulva hogy na mondom ebből box vásárlás lessz!
Mostanra eljutottam oda hogy nem érdekel...
12.
12.
Dízel
Agony 2.0. Csak ebbe meg eroszak se lesz csak ilyen mutans kuszomaszok. Az hogy csak setal a karakter mindent elmond a gameplayrol. Seta szimulator egy kis plusszal. Semmi tobb. Fobosszok? Nagy felutese mi lesz a jateknak?
9.
9.
Bluverkill
Ez a játék egy nagyon különleges game lesz. Nem nagyon tudom mihez hasonlítani. Nyílván nem csak ennyiből fog állni a játék azt hülyeség is lenne gondolni. Kiváncsian várom a fejleményeket.
8.
8.
Robilluma
Gameplay szempontjából egy kis ízelítő volt a világból és alap játékmechanikai megoldásokból. Heal, ammo, fegyver'szekrény', egy kis puzzle, sztem mentés is volt, ajtók nyitása-zárása, lövölde stb. Láttunk pár ellenséges lényt is. Erre volt kihegyezve, és az atmoszférát szippanthattuk be.
Sztem csudajó lesz. Kjók a hangok, fények, és ez az Alien bolgygó-szerű világ is. Csak legyen jó sztori és meg is tudjon majd újulni a játék látvány terén ahogy haladunk benne.
Köze nincs az olyan szeméthez mint az Agony.
A 3 évvel ezelőtti gameplay óta figyelem és várom ezt a játékot. Jöhetne már ;)
7.
7.
Skygameboy
Ez a game videóról videóra egyre rosszabb és unalmasabb lett . Ha ilyesmi lesz végig a gameplay mint ebben a videóban nem hiszem hogy sokan szertni fogják. Szükség volt a világnak még egy Agony-ra ....jaaa várjá NEM
5.
5.
elgeri
Háááát...
- a design tetszik (bár nem korszak alkotó) :)
- viszont félek, hogy tiszta útvesztő és kapucsukogatós logika az egész :(
3.
3.
Oistrakh01
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...