Jövőre kapjuk csak meg a The Ascentet

A Neon Giant cyberpunk szerepjátéka eredetileg még idén befutott volna, de az alkotói áttolták 2021-re a megjelenést. A hír mellé kárpótlásként azért érkezett egy videó, amelyben a fejlesztők mutatják be a ránk váró, disztópikus világot.

A The Ascent a májusi Inside Xboxon mutatkozott be, szinte azonnal pedig egy hosszabb gameplay is körvonalazta, mire számíthatunk a Neon Giant alkotásától. A csapat friss bejelentése nyomán tudjuk, hogy ugyan nem lesz az Xbox Series X nyitócímei között a játék, de a 2021-es megjelenés már biztos.

A játék egy cyberpunk disztópiába kalauzol minket, egy metropoliszba, amelyet az Ascent Csoport óriásvállalat tart fenn és üzemeltet. Amikor a cég csődbe megy, kitör a káosz, és itt kerülünk mi is a képbe, Egyedül, de akár négyen is együtt játszhatunk majd ebben az akció-szerepjátékban, ahol a legutolsó kibernetikus kiegészítőig meghatározhatjuk majd karakterünk felszerelését.

A The Ascent PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re jelenik majd meg, illetve már első nap bekerül az Xbox Game Pass játékai közé.

5 komment - szólj hozzá!