A vártnál korábban érkezhet a Gran Turismo 7

  • Írta: szlav
  • 2020. november 4.
  • Pletyka
Link másolása
Hiába mutatta meg magát már a nyár elején a Gran Turismo 7, a PlayStation 5-re fejlesztett autós versenyjáték megjelenése mégis igen távolinak tűnt. Elképzelhető azonban, hogy a vártnál korábban ülhetünk a volán mögé.

A júniusi beharangozó előzetes óta nem sok újdonságot hallhattunk a Gran Turismo 7 felől, leszámítva persze azt a hírt, amely megerősítette, hogy a Polyphony Digital játéka is a 4K-s felbontást és a 60 fps-es sebességet célozza. Ezen pedig igazából senki nem lepődhetett meg, hiszen az eddigi bemutatók és hírfoszlányok sosem említettek megjelenési dátumot, joggal feltételezhettük tehát, hogy a premier még jócskán odébb van.

Most azonban egy aprócska reklámanyagnak köszönhetően fordult a kocka. Ahogy azt a GTPlanet beszámolójában is olvashatjuk, egy élesszemű kanadai YouTube-néző közelről is szemügyre vette a videómegosztón vetített promóvideót, amelyen a következő mondat tűnt fel: "Sortie prévue pour la première moitié de 2021" - amely magyarra lefordítva annyit tesz, hogy "a megjelenés 2021 első felére várható".

Remek előjel tehát ez a versenyrajongók számára, azt azonban érdemes hozzátenni, hogy a Sony hivatalosan sehol nem erősítette meg a játék megjelenési dátumát, még féléves távlatra lebontva sem.

20.
20.
GemForge
A vártnál korábban? Ez a Gran Turismonál mit jelenthet? Az eddigi tempójukból kiindulva még akkor is igaz lesz ez a jóslat, ha 2022-ben jelenik majd meg végül... :)
17.
17.
kryszisz
#11: Nem vagy vele egyedül, én is nagyon szerettem, pedig a Most Wanted (2005) óta nem nagyon játszom autós címekkel.
15.
15.
Nothing
#11: Egyetértek. A DC még így, online support nélkül is élvezetes, hiszen remekül ötvözi a szimulátor külsőt az arcade játékmechanizmussal. Nekem abszolút kellemes meglepetés volt, pedig alig fél éve, a next gen küszöbén szereztem csak be.
12.
12.
Yanez
#11: Igaz, ami igaz, kb 10 év után az első autós cucc volt, ami engem is lekötött.
8.
8.
Nothing
#6: Azóza is etalon az effekt.
7.
7.
Darksiders84
#6: Arra emlékszem igen és arra is hogy várni kellett rá mert megjelenéskor nem volt még benne csak később lett.
6.
6.
Őrnagy
#1: A Driveclubot fejlesztő cég csődbe ment, mert olyan élethű esőszimulációt készítettek, hogy 15 év költségvetésbe került. De szép is lett ám az az eső!
:)
5.
5.
Nothing
Félő, megint egy kapkodós, félkész kiadás lesz, mint szinte az összes új GT. :/ Oké, egy Turismo félgázzal is jó játék, de ennek a franchise-nak nem a Forza meg a PC, hanem a kapkodás és a határidők a legnagyobb ellenségei már régóta.
4.
4.
godach
A hírhez, gondolom megint kiadnak valami karrier nélküli early játékot aztán majd...
3.
3.
godach
#1: Kinyírta őket a Sony és felvásárolta a Codemasters. A Dirt5-ön pl már ők (is) dolgoztak.
2.
2.
Ati1975
#1: Csak pár millióan.
1.
1.
Darksiders84
Ezt várja valaki amúgy ? A Driveclub címmel vagy csapattal mi lett hogy nem lett folytatása ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...