Tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka

Már megszokhattuk, hogy minden csütörtök délután újabb ingyenes játékokkal kedveskedik az Epic Games Store. Ezúttal csak egymagában a The Textorcist lehet a miénk, jövő héten azonban óriási űrkalandra hív bennünket az Elite: Dangerous.

A mostani hét felhozatala semmiképp sem nevezhető az Epic Games Store legerősebb ajándékcsomagjának, hiszen ezúttal csak egy pixelgrafikás indie játékot vághatunk zsebre. A The Texorcist azonban egyáltalán nem hétköznapi darab, hiszen egy olyan bullet hellről van szó, ahol nem az ügyes mozgásunkkal, hanem gyors és pontos gépeléssel győzedelmeskedhetünk az ellenfeleink felett.

Az új befutó megjelenésével együtt pedig megtudhattuk azt is, hogy mit kínál az Epic a jövő héten. Lényegesen erősebb lesz ez az adag, hiszen a kétfős csomag élén a Frontier Developments óriási űrszimulátora, az Elite Dangerous áll. Kiváló időzítés ez, hiszen a bolygófelszíni landolást is elérhetővé tevő Horizons kiegészítő nemrégiben az alapjáték részévé vált. A második ajándék egy független fejlesztésű, mágikus lényekkel és puzzle-feladványokkal teletűzdelt vizuális novella lesz, a The World Next Door.

2 komment - szólj hozzá!