A Control lehet az Xbox Game Pass új játéka

A Microsoft mostanában szereti kamuleakekkel felvezetni az Xbox Game Pass legújabb nagy durranásait, ez pedig most sincs másképp. Valószínű, hogy a Control is csatlakozik az előfizetéses szolgáltatáshoz.

Ha épp most tervezitek a Control megvásárlását, akkor várjatok vele még egy kicsit, úgy tűnik ugyanis, hogy Jesse Faden paranormális kalandja hamarosan elérhető lesz az Xbox Game Pass könyvtárában is.

Mindezt egy Twitteren közzétett szándékos "szivárgásból" szűrhetjük le - az emailben egy bizonyos Melissa McGamepass árulkodik egy új játékról, illetve egy baljós vörös gifről. Ez persze messze áll a konkrét bejelentéstől, de ha más nem, a vörössel kihúzott szövegrészlet elég egyértelművé teszi a dolgot.

A kérdés már csak az, hogy a Control alapverziója vagy a nagy port keverő Ultimate Edition kerül-e majd a Game Pass könyvtárába. A DLC-k mellett konzolon az újgenerációs frissítést is tartalmazó csomag ugyanis az egyetlen verziója a játéknak, amely alaposan kihasználhatja az újgenerációs konzolok erejét, magától adódik tehát, hogy az Xbox Series X vásárlói is akkor járnának igazán jól, ha ezt játszhatnák az előfizetésükkel.

5 komment - szólj hozzá!