Cannibal Holocaust-játék: új cím és megjelenés

Botrányfilmből botrányjáték? A Cannibal Holocaust rendezője, Ruggero Deodato videojátékként folytatja Cannibal-filmjei sorát. Az eddig csak szimplán Cannibalként ismert alkotás új címet és egy felkavaró előzetest is kapott.

A Cannibal Holocaust, a found footage-horrorok előfutára annyira realisztikus volt a maga idejében, hogy a rendezőjét még le is tartóztatták gyilkosság vádjával. Ruggero Deodatót ez persze nem ijesztette el a hasonló alkotásoktól, sőt áprilisban jött a hír, hogy a Fantastico Studióval összeállva videojátékot is készít a filmtrilógiája folytatásaként.

Az új előzetesben kicsit többet látunk a point & click játékból – bár gameplayt még nem mutatnak, néhány felkavaró képet annál inkább. A videó az alkotás új címét is leleplezi, ami Ruggero Deodato: Cannibal helyett Borneo: A Jungle Nightmare lesz.

A játék eredetileg idén novemberben jelent volna meg, az új dátum már 2021 nyarára esik. PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre is ki fogják adni.

5 komment - szólj hozzá!