Hunt: Showdown - 2021-re csúszott az 1.5-ös patch

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 8.
  • Csúszás
Link másolása
Sajnos az idei év a Crytek csapatával sem volt túl kedves, pontosan ezért a fejlesztők kénytelenek a Hunt: Showdown meccseibe új bosst, illetve egyedi tölténytípusokat hozó frissítés megjelenését a jövő évre áttolni.

Hiába könyörtelenek a Hunt: Showdown összecsapásai, ez a tény sem veszi el a játékosok kedvét attól, hogy vissza-vissza térjenek a Crytek PvEvP-lövöldéjébe, aminek örömére pedig a fejlesztők folyamatosan élesítik a frissítéseket az alternatív 1800-as évek végén játszódó FPS-hez.

Most viszont egy kisebb csúszásról kellett beszámolnia a csapatnak, ami az 1.5-ös frissítést illeti. Habár még idén élesíteni akarták a készítők az új levadászandó szörnyet, valamint egyedi tölténytípusokat is magával hozó update-et, de sajnos a 2020-as helyzet közbeszólt, így a megjelenésre már csak a jövő év elején kerülhet majd sor.

Jó hír azonban, hogy az 1.4.8-as patch továbbra is idén érkezik, szóval azért nem maradnak teljesen friss tartalmak és javítások nélkül a szörnyvadász cowboyok.

7.
7.
kisbiflos
xD veterán kent nagyon vicces volt ezt olvasni. Bocs. Teljesen megértem a frusztrációd. Elmondom mi nyírt ki. Concertina Bomb, padlón keresztül. A killcam azért mutatta a srácot annyi falon keresztül, mert a srác éppen ott volt amikor kivéreztetett a csapdája. Ez a drót csapada át tudja ütni a vékonyabb deszkákat olyan módon, hogy néha nem is látható maga a szögesdrót. Hatalmas balszerencséhez volt részed, 1600+ óra alatt, 3x haltam meg emiatt a bug miatt. Abból kétszer a saját csapdám volt a tettes.
6.
6.
shatterhand
5.
5.
shatterhand
#4: Ez elég mert nekem mutatta.
Nem eroltettem a multit,de kivancsi voltam milyen. Elkezdtem gyűjteni azt a 3nyomot amikor kiirta a gép vagy mi volt az utalas,hogy vkik bosst tamadnak. Gondoktam odamegyek. Egy pajta volt. Felmasztam a padlasra. Egyszer csak elkezdtem sebződni. Kapkodtam ,hogy mi a franc ez? Sehol senki, de csökken az erőm. Azt volt egy létra ott leestem, majd egy kill es meghaltam. Utana volt vmi lehetőség pontosan nem remlik hogy mi de megmutatta ki ölt meg. Egy sarokbol a pajta túloldaláról ahogy celbavesz es lelo. Pedig nem is lathatott. Ez nekem killcam
4.
4.
szlav
#2: Ehhez PS4-es játékosként csak annyit teszek hozzá, hogy nincs a játékban killcam (szándékosan, teljesen felborítaná a játékot) és crossplay is csak xboxosokkal van.
3.
3.
Baloo
#2: A crossplayt biztos ki lehet kapcsolni konzolon, és szerintem ennél a játéknál ajánlott is.
Én PC-n játszom vele, és igen, ott is katasztrófa ilyen téren a matchmaking, valamint valószínűleg vannak is csalók szép számmal.
A magas szinttel kapcsolatban viszont azt tudom mondani, hogy ha adsz még egy (pár) esélyt a játéknak, akkor hamar tapasztalni fogod, hogy ha odafigyelsz a hangokra, megpróbálod kijátszani és túlmanőverezni az ellenfeleidet, nem pedig a célzást erőltetve kilőni őket, akkor máris nincs akkora jelentősége, hogy ki hányas szintű.
Persze hozzáférnek a stabilabb puskákhoz (meg bekerült a kezdetek óta pár spray-n-pray weapon, amit nem teljesen értek), de igazából a Winfielddel és a Caldwell revolverrel már szép eredményeket lehet elérni.
Ami nagyon fontos, hogy füles nélkül játszani a Hunt: Showdownt gyakorlatilag felér egy öngyilkossággal.
Mindenesetre én csak ajánlani tudom, hogy adj neki még esélyt, mert számomra nem csak a generáció, de minden idők legfeszültebb és adrenalindúsabb tűzharcait hozta el. Igaz, meg van ennek is a hátulütője ennek is, mert azóta még a Rainbow Six: Siege is túlgyors multi-FPS-nek érződik :D.
2.
2.
shatterhand
Ps4re megvettem. Csalódás. Csodát nem vártam, kezdetben tetszett is. Aztan a legelső online meccsen összerakott egy kurva magas szintűvel. Lehet még pc-s is volt. Killcamen is elég csalósnak tünt. Folyamatosan serultem a tetőn. Amikor meg leestem egyszer csak megölt. Killcam szerint több falon keresztül végig követett és tobb falon át ki is lőtt.
Remek kedvcsináló. Le is töröltem. Kibasztam ra 8ezer forintot.
1.
1.
Observer
uj konzolokra les frisites mert rafer? Optimzalhatnak joban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...