Launch traileren a Hitman 3

Nyakunkon az év első nagyobb játékmegjelenése, a Hitman 3 pedig ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét is. Az IO Interactive közben igyekezett megnyugtatni a PC-s rajongókat.

Január 20-án PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Stadián és Switchen is játszhatóvá válik a World of Assassination-trilógiát lezáró Hitman 3, amely ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét. Egy kattintással már nézhetitek is a YouTube-on:

Közben a játékot fejlesztő IO Interactive igyekezett megnyugtatni a PC-s rajongókat. Noha az új rész egyik legfontosabb fícsöre, hogy importálhatjuk az első két rész tartalmát is, amennyiben rendelkezünk azokkal, PC-n azonban a különféle exkluzivitási szerződések miatt ez problémásnak tűnik.

A dán csapat végül egy Twitter-üzenetben leszögezte, hogy már dolgoznak a nagy felháborodást keltő helyzet megoldásán, üröm az örömben, hogy erre viszont csak a következő hetekben számíthatunk valamikor. Az IO Interactive ezzel együtt megígérte, hogy a korábbi részekkel rendelkező játékosoknak egy forintot sem kell majd költeniük annak érdekében, hogy viszontláthassák a kedvenc pályáikat.

A Hitman első részének tartalmát egyébként mindenki ajándékba kapja, aki előrendeli vagy a megjelenést követő tíz napban veszi meg az egyébként Epic-exkluzív Hitman 3-at, a legtöbb kérdőjel azonban a Hitman 2-t érinti, amely sosem volt elérhető az Epic Games Store kínálatában: az idevágó pályákat az új részen belül vehetjük meg, kezdetben 80 százalékos akcióval, ez azonban érthető okokból nem igazán tetszik azoknak, akik korábban a Steamen már megvették a játékot.

2 komment - szólj hozzá!