Everspace 2 - elrajtolt az Early Access-kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Az imént élesedett a Steamen az Everspace 2 Early Access-kiadása, amely durván 25 órányi tartalommal várja a játékosokat. A debüthöz és a vásárláshoz egy új előzetes igyekszik kedvet csinálni.

Az Everspace 2 egy single playerre kihegyezett űrhajós játék, amelyet számos RPG-elemmel vértezett fel a fejlesztést végző Rockfish Games. Az anyag Early Access-kiadása az imént élesedett a Steamen, ebben a verzióban a sztori első 12 óráját göngyölíthetjük fel, és számtalan mellékküldetést teljesíthetünk az első két naprendszerben.

A Rockfish szerint ez durván 25 óra játékot jelent, ez idő alatt pedig alapos ízelítőt kapunk abból, hogy mi fán terem az Everspace 2: elsajátítjuk az alapmechanikákat, kedvünkre randalírozhatunk az űrben, bányászhatunk, craftolhatunk, kereskedhetünk, fejtörőket oldhatunk meg, illetve beleáshatjuk magunkat a különféle perkökbe és a testreszabás lehetőségeibe is.

A fejlesztők egyébként 12-18 hónapos Early Access-időszakot terveznek, 2022-nél hamarabb tehát ne számoljunk a végleges kiadással.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...