Újabb játékkal bővül a PUBG univerzuma

Komoly univerzumépítésbe fogott a PlayerUnknown's Battlegrounds mögött álló dél-koreai vállalat, ugyanis kiderült, hogy nem csak a The Callisto Protocol lesz az egyetlen új cím, ami ebben a világban játszódik majd.

Pár nappal a bejelentése után derült ki, hogy a PUBG univerzumában játszódik majd a Dead Space-játékok szellemi örököse, a The Callisto Protocol, és a fejlesztésért felelős stúdió fejese, Glen Schofield, most elárulta, hogy pontosan hogyan is kell majd ezt elképzelnünk.

Schofield szerint kifejezetten laza szálak fűzik majd egymáshoz a két játékot, hiszen a horrorkaland 300 évvel játszódik majd a PUBG "cselekménye" után, így sokkal inkább arról lesz szó, hogy a battle royale-játékra tett apró utalásokkal és kikacsintásokkal találkozhatunk majd a The Callisto Protocol története alatt.

Ez azonban még nem minden, ugyanis a Bloomberg nemrég a Bluehole, a PUBG Corp. és a Striking Distance mögött álló dél-koreai vállalat, a Krafton vezérigazgatójáról, Kim Chang-hanról készített egy cikket, amiből kiderült, hogy nem a The Callisto Protocol lesz az egyetlen játék, ami tovább bővíti a PUBG világát. Ezenkívül egyelőre csak annyit tudunk a titokzatos projektről, hogy valamikor a jövő év folyamán érkezhet, és szintén egy battle royale stílusú mobilos játékot üdvözölhetünk majd a személyében.

4 komment - szólj hozzá!