Újabb játékkal bővül a PUBG univerzuma

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 19.
  • Hír
Link másolása
Komoly univerzumépítésbe fogott a PlayerUnknown's Battlegrounds mögött álló dél-koreai vállalat, ugyanis kiderült, hogy nem csak a The Callisto Protocol lesz az egyetlen új cím, ami ebben a világban játszódik majd.

Pár nappal a bejelentése után derült ki, hogy a PUBG univerzumában játszódik majd a Dead Space-játékok szellemi örököse, a The Callisto Protocol, és a fejlesztésért felelős stúdió fejese, Glen Schofield, most elárulta, hogy pontosan hogyan is kell majd ezt elképzelnünk.

Schofield szerint kifejezetten laza szálak fűzik majd egymáshoz a két játékot, hiszen a horrorkaland 300 évvel játszódik majd a PUBG "cselekménye" után, így sokkal inkább arról lesz szó, hogy a battle royale-játékra tett apró utalásokkal és kikacsintásokkal találkozhatunk majd a The Callisto Protocol története alatt.

Ez azonban még nem minden, ugyanis a Bloomberg nemrég a Bluehole, a PUBG Corp. és a Striking Distance mögött álló dél-koreai vállalat, a Krafton vezérigazgatójáról, Kim Chang-hanról készített egy cikket, amiből kiderült, hogy nem a The Callisto Protocol lesz az egyetlen játék, ami tovább bővíti a PUBG világát. Ezenkívül egyelőre csak annyit tudunk a titokzatos projektről, hogy valamikor a jövő év folyamán érkezhet, és szintén egy battle royale stílusú mobilos játékot üdvözölhetünk majd a személyében.

4.
4.
zsocc-nrg
PUBG-univerzum... ennek a játéknak van története? :D Nagyot néztem akkor is mikor a The Callisto Protocol-ról kiderült hogy a PUBG világában játszódik, bár (egyelőre) nem látom a két játék közti kapcsolódást.
3.
3.
Slik
miert mindenkinek a maniaja ez az univerzum epites... miota a marvel elert valamit ezzel jonnek ezek az egyre nevetsegesebb otletek
mar a sherlock holmes univerzumnal meg az universal szornyeinel es fogtam a fejem de ez mar tenyleg csak egy vicc h tobb emberhez eljusson az uj jatekuk
2.
2.
Nem kellett volna kábszizni annak, aki ezt a világot meg univerzumot kitalálta. Valami nagyon komoly .gif-et nézhetett közben.
1.
1.
Daniel21
Ja, hogy a The Callisto Protocol abban az "univerzumban" játszódik majd... Jaaa, hát jó tudni... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...