Közel lehet a Breath of the Wild 2 megjelenése?

Továbbra is szörnyen nagy a csend a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása körül, amit ezúttal egy pletyka tört meg - a szóbeszéd szerint hamarabb jöhet a következő epizód, mint azt gondolnánk.

A Nintendo meglehetősen tömören fogalmazott, amikor a 2019-es E3-on bejelentette, hogy készül a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 - azóta se sokat hallottunk a projekt felől, de most lehet, hogy egy osztrák kiskereskedő idő előtt lebuktatta a játék megjelenési dátumát.

A múlt héten a Redditen került elő egy bejegyzés, ami azt állítja, hogy a Breath of the Wild 2 már valamikor 2021 második negyedévében, vagyis az április 1-től június 1-ig terjedő időintervallumban debütálhat. A poszt szerint az említett dátumot az osztrák Gameware szivárogtatta ki, ami egyébként tavaly pontosan jelölte meg a weblapján a Kingdom Hearts: Melody of Memory premierdátumát is.

Első ránézésre talán túl közelinek tűnhet ez a megjelenési dátum, de a korábbi hírek alapján - miszerint egy DLC-ből nőtte ki magát a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, aminek már a szinkronmunkálatai is befejeződtek - egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy ismét jól értesült a Gameware csapata.

7 komment - szólj hozzá!