Újabb platformokat hódít meg a Crash Bandicoot 4

Hamarosan a next-gen konzolokra és Nintendo Switchre is ellátogat a Crash Bandicoot 4: It's About Time, valamivel később pedig a PC-sek is rávethetik magukat a sorozat legújabb részére.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time eredetileg PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, az Activision azonban bejelentette, hogy hamarosan újabb platformokon válik elérhetővé a játék: március 12-én érkezik a PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre szánt kiadás, valamivel később pedig - de még az idén - befut a PC-s port is. (Utóbbit a Battle.netre várhatjuk.)

A next-gen változatok 4K-ban, 60 fps mellett pörögnek majd - az Xbox Series S esetében ez értelemszerűen felskálázott felbontást jelent. Ezenkívül gyorsabb töltési időknek és 3D audiónak örülhetünk, amit PlayStation 5-ön a DualSense képességeinek kiaknázása egészít ki. A PS5-ös és Xbox Series-változatok 60 dollárt kóstálnak, de ingyenesen frissíthetünk rájuk, ha rendelkezünk a PS4-es vagy az Xbox One-os játékokkal. Ezzel szemben a switches portról nem sok minden derült ki, csak az, hogy ezért - a PC-s változattal együtt - 40 dollárt kérnek majd.

6 komment - szólj hozzá!