A Star Wars-napon rajtol el a The Bad Batch

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem hagy minket sokáig friss Star Wars-tartalom nélkül a Lucasfilm, a hivatalos Star Wars-napon rajtol el ugyanis a legújabb animációs sorozat, a The Bad Batch. Az anyag a The Clone Wars utolsó évadában megismert különleges egységre fókuszál.

A Bad Batch brigádjával a Star Wars: The Clone Wars utolsó évadában ismerkedhettünk meg, tavaly pedig az is kiderült, hogy nekik szenteli a Lucasfilm a következő animációs sorozatát.

Szerencsére már nem is kell sokat várnunk a mellékágra, az ugyanis a hivatalos Star Wars-napon, május 4-én veszi kezdetét. A sorozat természetesen a Disney Plus kínálatát erősíti majd, és péntekenként várhatóak hozzá az újabb epizódok: mivel május 4. keddre esik, a második epizódig mindössze május 7-ig kell kibírnunk.

A The Bad Batch egyébként Dave Filoni felügyelete alatt készül, a klónkatonákat pedig ezúttal is Dee Bradley Baker szólaltatja meg. Az első trailer alapján azt is tudjuk, hogy a The Mandalorianből ismerős Fennec Shandet is viszontláthatjuk majd.

5.
5.
jarvitom13
#4: Szerintem meg pont hogy tökéletes volt egy első évadnak, nem lőtt el minden puskaport, de ugyanakkor a "filler" részek is kellően bővítették a SW univerzumot.
2.
2.
Csabzz
#1: Egyrészt "The Mandalorian", másrészt meg egy élőszereplőset próbálsz összehasonlítani egy animált sorozattal:D Van különbség:)
1.
1.
Anti4730
Remelem nem lesz olyan bena, mint a mandalorian.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...