Év végén jöhet az erősebb Switch-modell

Eddig is voltak róla pletykák, nemrég pedig a Bloomberg szintén beszámolt róla, hogy a 2021-es ünnepi szezon környékén egy erősebb Switch-konzollal jelentkezhet majd a Nintendo. Az új masina már 4K-s felbontást ígér dokkolt módban.

Jó ideje szivárognak már a pletykák arról, hogy idén egy erősebb Switch-modellt dobhat piacra a Nintendo, és most a a Display Supply Chain Consultants nyilatkozott a témával kapcsolatban pár roppant érdekes dolgot a Bloombergnek.

A cikkből megtudtuk, hogy az új konzol jóval erősebb hardverrel érkezhet, így már képes lesz a 4K-s felbontással is lépést tartani, ha egy erre alkalmas TV-re kötjük rá a gépet. Emellett a riport szerint az új Switch egy, a Samsung által gyártott, 7 inch átlójú OLED-kijelzőt is kapni fog, aminek a felbontása eléri majd a 720p-s tartományt.

A  kijelzők gyártása és összerakása már idén nyár elején elkezdődhet, és ebből arra következtetnek a szakértők, hogy ha minden a tervek szerint halad, akkor az idei ünnepi szezonra a boltokba kerülhet a feltuningolt konzol.

A Nintendo és a Samsung egyelőre még nem kommentálta a híreszteléseket.

5 komment - szólj hozzá!