Watch Dogs: Legion - PC-n csúszik a multiplayer

Eddig sem volt zökkenőmentes a Watch Dogs: Legion online szekciójának fejlesztése, és a jövő héten esedékes premier is hagy majd némi kívánnivalót maga után: a PC-s rajt csúszik, a többi platformon pedig hiányos lesz a multi.

A Ubisoft a Twitteren tett közzé egy üzenetet, amelyben bejelenti, hogy a Watch Dogs: Legion PC-s játékosainak tovább kell várniuk a játék multiplayer részére. A kiadó nemrég egy nagyobb csúszást követően március 9-re ígérte be az online szegmenst, ezt a dátumot azonban csak a konzolos és a stadiás változat fogja tudni tartani.

A számítógépes kiadás egyelőre nem is kapott új időpontot, a Ubisoft pedig csak annyit közölt, hogy gőzerővel dolgoznak a hiba kijavításán, ami miatt úgy kellett dönteniük, hogy az utolsó pillanatban lefújják a rajtot ezen a platformon: a kiadó szerint egyes videokártyákkal a játék nemes egyszerűséggel összeomlik, így érthető, hogy még nem rukkolnak elő vele.

Azért a konzolos változatok sem lesznek százszázalékosak: a multiplayer négy játékmódja közül az egyik, a küldetésalapú co-op móka, a Tactical Ops PlayStationön, Xboxon és Stadián is csak március 23-án debütál, a PlayStation-verziókban ráadásul még a játékbeli szöveges chat is korlátozott lesz kezdetben - ehhez szintén március 23-án érkezik a javítás.

3 komment - szólj hozzá!