Immortals: Fenyx Rising - a kanyarban az új DLC

  • Írta: szlav
  • 2021. március 13.
  • Letöltés
Link másolása
Még ebben a hónapban befut az Immortals: Fenyx Rising második kiegészítőcsomagja, a Myths of the Eastern Realm, amelyben magunk mögött hagyhatjuk Görögországot, és ellátogathatunk a Távol-Keletre.

A tavalyi év egyik legnagyobb pozitív csalódása, az Immortals: Fenyx Rising hamarosan megkapja a második tartalmi kiegészítőcsomagját. A szezonbérletben is szereplő Myths of the Eastern Realm egy teljesen más történetet mesél majd el, Fenyx helyett ugyanis egy új hőst, Kut követhetjük majd, aki a kínai istenségekkel hadakozik majd egy vadiúj nyílt vidéken.

Mindezt eddig is tudhatta az, aki igazán közelről követte a játék alakulását, most viszont végre kiderült az is, hogy pontosan mikor érkezik a szóban forgó kiegészítő. A Ubisoft március 25-én teszi elérhetővé a csomagot, amelyet a szezonbérlet tulajdonosai minden további nélkül tölthetnek is. A DLC természetesen külön is kapható lesz - ez esetben nagyjából 15 eurót kell majd leszurkolnunk érte.

6.
6.
KopyAti
Na ez már jobbnak tűnik, mint a New God. Az sem annyira rossz, csak nagyon szűknek érzem az alap játékhoz képest. Itt már legalább lehet sokat kolbászolni. Várom szeretettel.
5.
5.
Darksiders84
#3: Nem mindenki vásárol mindenféle DLC ket és szezonbérleti kiegészítőket. Én szinte soha és csak egy reményként gondoltam és örültem volna mint külön világ új szereplővel. Vagy ahogy előttem írta egy komplett új folytatást is kihozhattak volna ezzel a keleti irányzattal.
4.
4.
csongor1996
Ennyire nem bízott az Ubi a játékban mint franchise? Ebből a keleti DLC-ből simán ki lehetne hozni egy folytatást szerintem. Na nem mintha vágynék rá hogy ebből is évente jöjjön új rész.
3.
3.
delphijos
#2: Nem is értem a kérdést. Az hogy “külön is” meg lehet venni az arra vonatkozik hogy ha nincs szezonbérlet. Attól a játék még jó hogy kell.
2.
2.
Darksiders84
100 + óra után platináztam és eladtam. Most ha külön is meg lehet venni ezt a DLC-t akkor nem kell hozzá a CD egész játék ? Jó lenne, de szerintem sajnos igen. Jól gondolom?
1.
1.
Cloudbreaker
Ejnye.. Ez az új helyszín baromi jól néz ki!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...