Exomecha - mozgásban az óriásrobotok

  • Írta: szlav
  • 2021. március 27.
  • Videó
Link másolása
Tavaly nyáron találkozhattunk először a TwistedRed látványos kompetitív lövöldéjével, most pedig újabb gameplay-előzetessel jelentkeztek az őrületes páncélozott szörnyetegek.

A TwistedRed csapata először tavaly nyáron, az Xbox Games Showcase júliusi adásán mutatta be a játékát, így szinte csak természetes, hogy az Exomecha második előzetese is a Microsoft felügyelete alatt pörgött le. Mielőtt további szó esnek a játékról, csekkoljátok le a trailert - igen látványos darab!

Az Exomecha egy free-to-play üzleti modellre támaszkodó kompetitív online lövölde, amelyben nem csupán gyalogos katonaként, de járművekbe szállva vagy óriási mechákat irányítva is érvényesülhetünk a csatatéren. És itt bizony nem a MechWarrior-féle lövegplatformokra kell gondolnunk, ezek a monstrumok valódi japán stílusú mechák kardokkal, pajzsokkal vagy éppen sárkányra és egyéb szörnyetegekre emlékeztető fizimiskával.

A játék grandiózus ütközetei során fontos lesz a csapatmunka, függetlenül attól, hogy éppen a hagyományos, feladatközpontú online meccsek egyikét játsszuk, vagy éppen az egyedi battle royale-módot.

A megjelenés még az idei év során várható PC-n, Xbox One-on, illetve Xbox Series X/S-en.

5.
5.
Helium Prime
4.
4.
Oistrakh01
Most ez gamepass-es játék lesz?
2.
2.
Nothing
#1: A japán himnusz első sora (lehetne). :)
1.
1.
Őrnagy
20 méteres robotok püfölik egymást? Szerintem ez fasza.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...