Futottak még az Xbox Games Showcase-en

A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.

CrossfireX (Xbox One)

Az Ázsiában roppant népszerűségnek örvendő Crossfire nyugatra CrossfireX néven jut el – a bétáját már mi is kipróbáltuk. Az új trailer a single player kampányt mutatja be, amiben a Global Risk és a Black List nevezetű zsoldoscsapatok csapnak össze.

Destiny 2: Beyond Light

A Bungie játéka november 10-én fog bővülni. A Beyond Light egy új erőforrást, a Stasist hozza be a játékba, amit működés közben is láthatunk az előzetesben.

Echo Generation (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Az Echo Generation egy körökre osztott kalandjáték lesz, mutatós voxelizált grafikával a Cococucumber boszorkánykonyhájából. 2021-ben jelenik meg.

Exomecha (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Óriásrobotok és nem olyan óriás katonák vívnak majd háborút egymással ebben a free-to-play belsőnézetes lövöldében. Nagy csatákat és többféle játékmódot is ígér, a bétára már lehet jelentkezni. 

Forza Motorsport (PC, Xbox Series X)

Az új konzolgeneráció sem maradhat Forza nélkül, ezt villantotta fel a Microsoft a műsorban. 4K felbontás, 60 fps képfrissítési sebesség és ray tracing szerepel az ígéretek között, de ne várjuk, hogy a Series X nyitócíme legyen.

Grounded (PC, Xbox One)

Július 28-án korai hozzáférésbe lép "az év legkisebb játéka", úgyhogy az Obsidian egy launch trailerrel hangolja a Groundedra várókat.

Hello Neighbor 2 (PC, Xbox Series X)

A Hello Neighbor kapott már néhány spin-offot, könyv is készül belőle, de most itt a rendes, számozott folytatása. Ezúttal egy újságíróként kell betörnünk a szomszédság legijesztőbb házába, ahová egy furcsa hollószerű lény vette be magát.

Indie Showcase

Tizenöt független fejlesztésű címet gyűjtöttek össze itt a redmondiak, amelyek mind az ő platformjaikon lesznek elérhetőek először. A játékok: Shredders, Last Stop, The Artful Escape, Tunic, Lake, Sable, Song of Iron, Exo One, The Falconeer, 12 Minutes, The Ascent, The Big Con, Unexplored 2 - The Wayfarer's Legacy, Mad Streets

Ori and the Will of the Wisps

Ori második kalandját az év elején már kezünkbe vehettük, a műsorban pedig a Series X-re optimalizált változatot mutatták be.

Phantasy Star Online 2: New Genesis (PC, Xbox One, Xbox Series X)

A New Genesis új lendületet hoz a Phantasy Star Online 2 világába. A sorozat előző részével ellentétben nem kell nyolc évet várni a japán és a nyugati változat között, ugyanis világszerte egyszerre fog megjelenni 2021-ben.

Tetris Effect: Connected (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Tetrisezni éppúgy lehet egyedül, mint másokkal együtt, ez legalábbis a Tetris Effect: Connected koncepciója. Karácsonykor az Xbox Series X nyitócímei között lesz, 2021 nyarán pedig multiplayerrel bővül majd.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Majdnem egy évbe telt, de szeptember 9-én megérkezik a The Outer Worlds első sztorikiegészítője az ígért kettőből. Utunk a Gorgon nevű aszteroidára vezet, ahol Adrena-Time rejtélyes múltját kell felderítenünk.

Watch Dogs: Legion (PC, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia)

Az októberben megjelenő Watch Dogs: Legion a Ubisoft Forward után az Xbox Games Showcase-en is villogott még egy kicsit.


14 komment - szólj hozzá!