MMORPG készül a Dragon Ball alapján

  • Írta: JoHnNiEE
  • 2007. április 21.
  • Hír
Link másolása
A Dragon Ball rajzfilmsorozat alapján készülő MMO jövő nyáron debütál Japánban, míg a bétateteszt még idén kezdetét veszi Koreában.
A Dragon Ball rajzfilmsorozat alapján készülő MMO jövő nyáron debütál Japánban, míg a bétateteszt még idén kezdetét veszi Koreában.

A Dragon Ball: Online 200 évvel a sorozat után játszódik. Érdekesség, hogy az összes fontosabb, az animéből ismert faj közül választhatnak majd magunknak karaktert, pl: emberek, csillagharcosok és végül, de nem utolsó sorban namekek. Finomság, hogy a karakterek fiatal kölyökként indulnak, és a játék folyamán cseperednek majd fel. Egy dolog aggasztó az egészben, hogy Ázsián kívüli megjelenésről egyelőre még szó sincs. Várjuk a további fejleményeket!
19.
19.
Nõfaló
Na ne már hogy csak a japánok nyomuljanak dbz online-on.Biztos hogy itt is kiadják ha meg nem akkor meg valahol csak lelehet tölteni.Amúgy honnan is lehet leszedni a dragonball z + gt sorozatot?
18.
18.
Neptunusz
tudtommal minden Dragon Ball Z játék megjelent magyarországon :-/
17.
17.
darkgoku
Remélem angol nyelven adják ki a japcsik. XD

Ha nem jelenjen meg angolul is.
16.
16.
Chabesz
Ha már Dragonballból csinálnak csináljanak Bleachből is vagy miniimum Narutóból!
15.
15.
Trunks 438
Sziasztok

Ellnézést a zavarásért,csak annyit szertenék megkérdezni,hogy honnan szerzitek meg a DB,DBZ,DBGT részeket,olvastam,hogy van akinek megvannak,légyszives mondjatok egy oldalt ahol fennvan az összes vagy le lehet tölteni,nagyon hálás lennék,köszönöm
14.
14.
Goku1
:) :) EZ TÖK ZSÍR JÁTÉK LESSZ REMÉLEM MEG FOG JELENNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN IS.
13.
13.
Fight!
Mindenesetre én várom :)
12.
12.
dracox
Nem szeretem az MMO-s gamékat de ha ez olyan lesz akkor azért is rá fogok szokni:D:) imádom a Dragon Ball univerzumot...Csak kár hogy Gokuval nem lehet majd lenni..ő a kedvencem:P
11.
11.
felegyi
ÁÁÁÁÁ!Remélem nem lessz fizetős ez a MMO!Me akkor én kiszállok,ha csak nem 1000-2000ft lessz havonta!Szerintetek fizetős lessz?

Me elég sok profitot vesztenének vele ha ingyélenne!
10.
10.
Fight!
15:

Fiam hadjuk!

Jaja én is várom! Nekem megvan az összes DBz DBGt rész és moviek is de azt nem vágom hogy MO-n miért nem adták a DBZ Budokai-kat PS2-re ha nem tiltották be? Ha vmi baromságot írok nyugodtan szóljatok!
9.
9.
Alhun
A Dragon Ball egyik része sincs betiltva Magyarországon. Csak csupán annyi feltétel van a sugározásával kapcsolatban, hogy főműsoridő után, megfelelő korhatárjelzéssel lehet csak leadni. Ezt az RTL Klub már nem válalta.



Pár hete én is nekikezdtem a DBZ-nek, nos hihehetlen élményben volt/van részem. Nagyon megkedveltem a sorozatot, és kiváncsi vagyok erre a játékra is.
8.
8.
Fight!
Egy dolog miatt nem írtam meg ezt a hírt pedig ezt elég régóta tudtam és láttam kb 1 hete :D Azért mert betiltották!!!!

Üdv all
7.
7.
kenny22
hát ez kész... ezt mégis hány éveseknek készítik??? kizárólag 5 éves kor alattiaknak csak 1 éves gyerek felügyelete mellett ajánlott ... vagy mi ja és akik annyira várják azok hány évesek mert sztem max 10
6.
6.
CULO
Nah akkor csatlakozom...én is Dragon Ball fun vagyok és kíváncsi leszek, hogy milyen...sztem hiába mondták, hogy Ázsián kívüli megjelnésről szó sincs...a Dragon Ball az world rajzfilm volt és sokan szeretik...szal itt is lesz! No para! :')
5.
5.
KaBuTo
Jó játék lesz,sőt egy DB source mód nemrég jött ki Half-Life 2-höz,elvileg egész jó mód lett:)

http://www.preknown.com/dbsource/index.php
4.
4.
felegyi
Énis rohatt kíváncsi vagyok erre a gamre!Nagy kedvencem a Dragon Ball!!!Az összes részt láttam má,az összes játékával játszottam má!
3.
3.
sosyname
régen játszottam dragon ballal, nagyon ott volt, erre meg kíváncsi vok.
2.
2.
Carbon
Juuj ez nagyon ott van. Kiv vok rá...am meg tuti h itt is megjelenik.
1.
1.
huszti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...