Három ajándékkal készül jövő héten az Epic

Jövő hét csütörtökig egy interaktív sitcomra hajazó játékot tudunk bezsebelni az Epic Games Store-on, utána pedig három ajándékot is kapunk, ami voltaképpen öt játékot takar.

Aki tavaly nyomon követte az Epic Games Store akcióit, az már ingyen megszerezhette magának a 3 out of 10 teljes első évadát, amihez most a második évadot is hozzáadhatja. Ebben az epizodikus játékban a Shovelworks játékstúdió életébe tekinthetünk bele – a fejlesztők őrült kalandok közepette dolgoznak egy hármasnál jobb értékelést kapó videojátékon.

Jövő héten aztán lesz miből válogatnunk. Megszerezhetjük például a The First Tree-t, egy érzelmes és békés kalandot, amelyben egy róka allegorikus történetén keresztül követhetjük egy apa és egy fiú újratalálkozását. Ken Follett A katedrális című könyvének játékadaptációja, a The Pillars of the Earth is a miénk lehet majd, valamint a Deponia: The Complete Journey is, amely a Daedalic Entertainment point and click játéktrilógiájának mindhárom részét és még számos extra anyagot is tartalmaz.

12 komment - szólj hozzá!