Max Payne 3 és L.A. Noire - ingyenesek a DLC-k

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 25.
  • Letöltés
Link másolása
A héten egy kisebb furcsaság történt a Steamen, ugyanis több Rockstar Games-játék adatlapja is eltűnt a Valve boltjából - mostanra azonban nem csak, hogy helyeállt a rend, de még ingyenes tartalmakat is kaptunk két régebbi címhez.

A hét közepén több Rockstar-játéknak is nyomtalanul eltűnt az adatlpaja a Steamről, amit szerencsére gyorsan sikerült orvosolnia a Valve-nak, sőt, még egy kis extra meglepetés is érte az L.A. Noire és a Max Payne 3 rajongóit.

Mind a két játékhoz ugyanis ingyenes lett az összes eddig megjelent DLC - amiknek a részletes listáját a Max Payne 3 esetében itt, az L.A. Noire esetében pedig ide kattintva találjátok -, de fontos megjegyezni, hogy ez a kezdeményezés az L.A. Noire: The VR Case Filesra nem vonatkozik.

Szintén érdemes megemlíteni, hogy a legutóbbi frissítés másik hozománya az ingyenes kiegészítők mellett, hogy mostantól sem a Max Payne 3, sem az L.A. Noire nem támogatja majd a 32-bites operációs rendszereket. Ez valószínűleg nem sok játékost érint, de akit mégis, annak nem árt ezzel kalkulálnia a jövőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...