Lopott szörnydizájn a Resident Evil: Village-ben?

A Resident Evil: Village félelmetes ellenfeleitől valószínűleg mindenkinek feláll a hátán a szőr, de úgy tűnik, a Capcom agyszüleményei nem minden esetben voltak teljesen eredetiek. Az egyik ellenfelet egy 2013-as filmből emelhették át a japánok.

Nem hibáztatunk benneteket, ha nem láttátok a 2013-as Frankenstein serege (Frankenstein's Army) című horrorfilmet, hiszen egy ízig-vérig B-kategóriás slasherről van szó, egy dolgot azonban nem vitathatunk el tőle: Richard Raaphorst filmje elég vad szörnyetegeket vetített a képernyőre. Úgy tűnik, innen erős ihletet vehetett a Resident Evil: Village egyik dizájnere is, hiszen ahogy azt az alábbi képeken is láthatjuk, a hasonlóság egészen kísérteties.

A mellékelt képeket egyébként egyenesen a film írója és rendezője osztotta meg LinkedInen (via All Games Delta), ahol Raaphorst azt is hozzátette, hogy a filmben látható szörnyetegek mind a saját elképzelései, melyek közül az egyik az ő beleegyezése nélkül került az új Resident Evil-játékba. A Capcom egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

4 komment - szólj hozzá!