E3 2021: Újra megmutatja magát a Babylon's Fall

A Square Enix elárult pár előzetes részletet az E3 apropóján tartott streamjéről, így többek között azt is elhintette, hogy a PlatinumGames új fejlesztése, a rég nem látott Babylon's Fall is megmutatja magát a műsorban.

Azt már lehetett tudni, hogy a Square Enix is képviselteti magát az idei E3-on, sőt a szervezők hivatalos menetrendjéből a kezdés időpontjáról is lehullott a lepel, a kiadó azonban most megosztott némi extra részletet a Square Enix Presents címet viselő sorozat legújabb felvonásáról.

A Babylon's Fall legutóbbi kedvcsinálója.

Így például kiderült, hogy a műsor durván 40 perces lesz, és "a világ minden részéről hoz majd izgalmas infókat": bemutatkozik az Eidos Montreal legújabb játéka, újra megmutatja magát a PlatinumGames fejlesztése, a Babylon’s Fall, és a Marvel's Avengers következő kiegészítőjéből, a Black Panther - War for Wakandából is kapunk némi ízelítőt. Nem hiányozhat a felhozatalból a Life is Strange: True Colors és a Life is Strange: Remastered Collection sem, azonban a Square szerint mindez csak a kezdet, a felhozatal nagy részét titokban tartják egyelőre.

A Square Enix Presents: Summer 2021 magyar idő szerint június 13-án, 21 óra 15 perckor kezdődik majd - a GK-n élőben követhetitek az eseményeket, és az újdonságokról is beszámolunk majd nektek!

4 komment - szólj hozzá!