E3 2021: Futottak még a Ubisoft Forward adásán

  • Írta: szlav
  • 2021. június 12.
  • Rendezvény
Link másolása
A Ubisoft természetesen a már jelenleg piacon lévő játékairól sem feledkezett meg. Lássuk, hogyan alakul a For Honor, a The Crew 2, a Trackmania és a Brawlhalla jövője! Ja, és a stúdió filmes divíziója is megrebegtette a szárnyait.

Mirage - a For Honor legújabb szezonja

Már az ötödik évét karcolja a For Honor, de a frissítések nem állnak le. A nagy nyári melegben Heathmoor sivatagi vidéke felé vehetjük az irányt. Az új szezon ma élesedett, július 22-én pedig egy új hős is csatlakozik a vérontáshoz.

Nyári újdonságokkal erősít a Trackmania

A versenypilóták is megérdemlik a vakációt. Nyári tereptárgyakkal, vízzel töltött medencékkel és az új Royale Mode-dal vár vissza a Nadeo versenyjátéka.

Brawlhalla - színre lépnek a Tini Nindzsa Teknőcök

Egy jókora crossover-esemény keretein belül Leonardo, Raphaelo, Michelangelo és Donatello is csatlakozik a Brawlhalla bunyósai közé. A Tini Nindzsák pizzaszelettel a kézben szálltak be a ringbe.

Szülinapot ünnepel a The Crew 2

A The Crew 2 már a harmadik éve nyomja a padlógázt, így van okunk az ünneplésre. A ma induló Special Anniversary Line Summit a múlt legnépszerűbb eseményeit idézi vissza, ráadásul egyetlen Crew Creditért bezsákolhatunk egy vadiúj járgányt is. Ezzel pedig nincs vége, július 7-én ugyanis érkezik a harmadik szezon első felvonása, a US Speed Tour East.

Újabb kedvcsinálót kapott a Mythic Quest második szezonja

A Mythic Quest diszfunkcionális fejlesztői egy újabb előzetessel köszöntek be. Az Apple TV+ katalógusában futó sorozat a második szezonját futja, június 25-én pedig érkezik az évadzáró.

Nézz bele a Werewolves Withinbe!

Íme, egy adaptáció, amelynek még az alapművéről sem hallottatok! A Werewolves Within az azonos című videojáték alapjaiból kerekít egy egész estés vígjátékot. A premier június 25-én várható.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...