E3 2021: Lássuk, mit hozott idén a Devolver Digital!

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 13.
  • Videó
Link másolása
Szinte már hagyomány, hogy a Devolver Digital is bejelentkezik az E3-as műsorok közé a maga kisfilmjeivel, amelyek azt a célt szolgálják elsősorban - már a játékok bemutatása mellett -, hogy kifigurázzák az iparági trendeket.

A rövid összefoglaló ellenére is nehéz követni, hogy miként jutott idáig a Devolver Digital E3-as kisfilmjeinek története, most mindenesetre ott tartunk, hogy a kiadó szupercsapata sikeresen megállapította, hogy mi a játékipar jövője: a szolgáltatás. Be is rúgták a Devolver MaxPass+-t, egy teljesen ingyenes szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy prémium áron vásároljuk meg a Devolver játékait...

Death's Door (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Death's Door már visszatérője ennek az E3-nak: a július 20-án megjelenő játékban egy varjút irányítunk, aki a halottak lelkét gyűjti be munkaként, mikor azonban az ő lelkét lopják el, a tolvaj nyomába ered.

Demon Throttle (Switch)

A Gato Robotót is jegyző Doinksoft új címe leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy csak és kizárólag dobozos formában lesz kapható.

Devolver Tumble Time (mobil)

Teljesen ingyenes mobiljáték érkezik a Devolvertől idén, amelyben a kiadó kínálatának karakterei vendégszerepelnek majd. Ahogy a trailer is sejteti, nem kell véresen komolyan venni:

Inscryption (PC)

A Pony Island és a The Hex alkotóitól érkezik az Inscryption, amely egyszerre vonultat fel kártyajátékos, roguelike- és horrorelemeket, valamint fejtörőket. Még idén megjelenik, ha minden jól megy.

Phantom Abyss (PC)

A Phantom Abyssről is írtunk a minap, de most újra előkerült a játék, amely június 22-én landol a Steam Early Access-szekciójában. Az anyagban procedurálisan generált templomokból kell ereklyéket lopnunk a szuperagilis Indiana Jonesként - az aszinkron multinak hála pedig azt is látjuk, hogy mások hol véreztek el.

Shadow Warrior 3 (PC, PS4, Xbox One)

A Shadow Warrior harmadik része sem hiányozhatott a Devolver Digital műsorából, egy új gameplay trailerrel jelentkezett a játék, amely elvileg még idén meg fog jelenni.

Trek to Yomi (PC, PS5, Xbox Series X/S)

Egy fiatal harcos megesküszik, hogy megvédi a faluját és a szeretteit az egykori mesterével szemben - a Flying Wild Hog új játéka rendkívül ígéretesen fest, 2022-ben várható a megjelenése.

Wizard with a Gun (PC, Switch)

Szintén 2022-ben érkezik a Wizard with a Gun, amely egy multiplayer módban játszható túlélőanyag lesz fegyveres varázslókkal a főszerepben. Csak arra figyelj, hogy nehogy elszabaduljon az erőd!

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
Robilluma
#1: Nem kicsit néz ki kjól. Már a Tsushimának is kb az 1/3át Kurosawa módban játszottam :D És tessék itt van még egy old school szamurájfilm fílingű játék. Csak ezért megérte kivárni a szenzációs, szarráröhögős Devolver estet.
1.
1.
Ganzer
A Trek to Yomi egész frankón néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...