Game Passre tarthat a Yakuza: Like a Dragon

  • Írta: szlav
  • 2021. június 13.
  • Pletyka
Link másolása
Ha épp most akartátok megvenni a legújabb Yakuza-játékot, akkor várjátok még ki a ma estét, valószínű ugyanis, hogy a körökre osztott harcrendszerrel újító Like a Dragon csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához.

A Yakuza-játékok eddig is nagyot futottak a Microsoft előfizetéses szolgáltatásában, így nem lennénk nagyon meglepve, ha igaznak bizonyulnának a legfrissebb hírek. Úgy tűnik, hogy a Microsoft Store brazil változata elsietett egy-két dolgot, az online boltban ugyanis feltűnt a Yakuza: Like a Dragon és annak néhány DLC-csomagja, mégpedig Xbox Game Pass-előfizetéssel elérhető játékként - ezt egy felhasználó meg is örökítette.

A Yakuza: Like a Dragon Kasuga Ichiban történetét követi, a széria korábbi epizódjaival ellentétben azonban a nyílt világú szerepjáték maga mögött hagyta az akciójátékokra emlékeztető bunyóit, azokat lecserélve egy körökre osztott rendszerre. Ez annyira bevált az új résznek, hogy a játékot fejlesztő Ryu Ga Gtoku Studio nemrég bejelentette, hogy a széria következő részei is megtartják ezt a komótosabb taktikai megközelítést.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...