Jövőre csúszik a Resident Evil Re:Verse

Noha a legutóbbi tervek szerint júliusi rajtot tervezett a Capcom, az utolsó pillanatban bejelentette, hogy csak 2022-ben fog megjelenni a Resident Evil soron következő multis mellékága, a Re:Verse.

Már az első kedvcsinálók alapján látszódott, hogy valami nem kerek a 6v6-os multiplayer meccseket ígérő Resident Evil Re:Verse körül, amelynek eredetileg a legutóbbi epizóddal, a Village-dzsel párhuzamosan kellett volna megjelennie. Árulkodó volt az is, hogy még a nyílt bétatesztelést is fel kellett függeszteni a matchmaking problémái miatt.

A Capcom először júliusra halasztotta el a mellékág megjelenését, most pedig szólt, hogy csak 2022-ben fogja piacra dobni a játékot annak érdekében, hogy tovább csiszolhassa a játékélményt. Ez több mint féléves csúszást jelent, vagyis a japánokra komoly munka vár még - ki tudja, talán egy dedikált next-gen verziót is összedobnak addig, a Re:Verse ugyanis kizárólag PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.

A Re:Verse egyébként a Village játékosainak ajándéka lett volna: ezzel kapcsolatban a Capcom felhívta a rajongók figyelmét, hogy a dobozos példányok mellé adott kódot váltsák be most, vagy vigyázzanak rá - valószínűleg azért, mert nem fogják tudni pótolni őket.

1 komment - szólj hozzá!